SHAPP! lanserar ny sommarkampanj, ny shop och unika rabatter

SHAPP! lanserar en sommarkampanj med handplockade produkter från flera varumärken som valt att synas i shoppingappen. Alla erbjudanden är unika och löper olika länge beroende på vilket varumärke det gäller. Via samarbetet med företaget Tipser by Bolt har SHAPP! tillgång till ett brett nätverk av varumärken som kan sälja sina produkter på plattformen, vilket de väljer att utnyttja.

Idag är det även premiär för SHAPPs nya webbshop "SHAPP-SHOP" där samtliga produkter som visas i SHAPP! finns att köpa. Här kan användare av appen fynda allt från självtest för olika hälsovärden, till möbler och kläder. För att få tillgång till shoppen laddar användarna ned eller uppdaterar SHAPP! på App Store.

"I nuläget har vi kontakt med flera varumärken som är intresserade av att synas på plattformen, vilket givetvis är jätteroligt. Vårt strategiska samarbete med Tipser by Bolt gör dessutom att vi har tillgång till hela deras kundnätverk, vilket gör att vi kan utöka vårt erbjudande ytterligare, säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack.

Eftersom SHAPP! skapar möjligheter för kreatörer att integrera produkter direkt i videoinnehållet som skapas i appen blir det också tydligt från vilket varumärke produkterna kommer ifrån. Exempel på varumärken som just nu går att hitta på SHAPP är klädmärken som Nufferton och It's Our Century, hemmatest-bolaget Quicktest och heminredningsmärken som Kosta Boda, Skultuna, Orrefors och Design House Stockholm.

"Det är spännande att varumärken från så många olika branscher har valt att synas på SHAPP!, jag hoppas på ett fortsatt varierat utbud framöver. Det är fritt fram för alla typer av bolag att kontakta oss så kan vi diskutera möjligheterna kring att synas på SHAPP!" säger Simon Kaiser, Affärsutveckling SHAPP!.

För närvarande finns drygt 60 000 st produkter tillgängliga via samarbetet med Tipser by Bolt, och under sommarkampanjen som nu inleds kommer användare kunna köpa utvalda produkter till ett rabatterat pris (5-40%). De kommande månaderna kommer SHAPP! att bredda utbudet och lägga till fler produkter.

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks satsning på Live Video Shopping. Shapp är ett digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser by Bolt.

Stockholm den 10 juni 2022
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:

VD Tommy Carlstedt

Telefon 08 12451790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 

SHAPP! passerar 10.000 användare

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter attrahera fler användare. Hittills har appen laddats ned mer än 10.000 gånger.


Mavshack avbryter samarbetet med HomeTV.se

Mavshack och HomeTV.se ingick ett avtal där Mavshack agerat teknik- och plattformsleverantör för Hometv.se för ungefär fyra år sedan. Ett samarbete som Mavshack nu valt att avbryta med omedelbar verkan.


Sommarhälsning från vd

Jag vill tacka alla fantastiska ägare, kunder och kollegor som alla bidrar på sitt sätt för att Mavshack ska bli så framgångsrikt som möjligt och samtidigt passa på att önska er en härlig sommar.


Stark tillväxt för shoppingappen SHAPP!

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter sin tillväxtresa. Hittills har appen laddats ned mer än 6500 gånger och plattformen har över 1200 aktiva användare.
Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted