SASSE Sustainability Group väljer Mavshack Studio för andra året i rad.

Sustainability Group på Handelshögskolans studentkår väljer Mavshack Studio som leverantör för att producera och distribuera "Sustainable Fashion Show" för andra året i rad.

Evenemanget produceras i Mavshacks Studio i Värtahamnen, distribueras via Mavshacks streamingplattform och består av föreläsning, paneldebatt och modevisning kring hållbart mode. Evenemanget markerar finalen av "Sustainable Fashion Week" som arrangeras av studentkåren på Handelshögskolan i Stockholm.

"Förra årets samarbete för "Sustainable Fashion Show" med Mavshack Studio blev en stor succé och nådde ut till otroligt många människor över hela världen. SASSE Sustainability Group strävar alltid efter att främja hållbara värden och därav valde vi att samarbeta med Mavshack Studio. Vi ser fram emot att tillsammans presentera årets upplaga av SASSES största externa event". - säger Kiryl Shantyka, Projektledare på SASSE Sustainability Group.

"The Student Association at the Stockholm School of Economics" (SASSE) är en icke-religiös och en icke-politisk organisation med över 2200 medlemmar. När SASSE grundades 1909 bedrevs verksamheten från Brunkebergstorg och över ett sekel senare ligger SASSE på Sveavägen i hjärtat av Stockholm och har blivit en dynamisk organisation där 90% av studenterna på SSE är aktiva inom SASSE.

"Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att återigen få producera "Sustainable Fashion Show" ihop med SASSE i år igen. Förra årets event var väldigt lyckat och fick otroligt fin respons, framförallt var det kul att vi nådde ut så brett med tusentals tittare i mer än sju länder runt om i Europa." säger Jordan Sörbom på Mavshack

För mer information vänligen kontakta :

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se

Mavshack AB meddelar att nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 2 pågår

Mavshack  informerar att nyttjandeperioden för de vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 2 ("TO 2"), som emitterades under 2021, pågår sedan den 7 maj 2022. Nyttjandeperioden löper till och med 20 maj 2022.

Riktad emission registrerad


Ladda ned Shapp - Next Gen Shopping Experience

Mavshack lanserar i dag Shapp - Next Gen Shopping Experience, Shapp-appen finns att ladda ner hos App Store. I och med lanseringen av Shapp tar Mavshack Liveshopping till nästa nivå. Shapp är en naturlig samlingsplats för kreatörer, företag och konsumenter.


Shapp lanseras inom kort


Mavshack Studio producerar lanseringsevent för Kia Niro EV

Mavshack Studio bidrar till Kias lansering av nya Kia Niro EV. Mavshack Studio är  en av Europas största greenscreenanläggningar med VR-teknik. Elbilen Kia Niro EV kommer finnas på plats i studion för den officiella lanseringen på den svenska marknaden. Kia har sålt mer än 3 000 bilar i Sverige av nya Kia Niro EV, trots att bilen inte är lanserad än. Kia Niro finns även som Hybrid och Plug In Hybrid. Sändningen är sker i dag, onsdag den 27 april, kl 18.00 och hittas på Kias hemsida: www.kia.se 


Kommunike från extra bolagsstämma

Extra årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 25 april 2022. Totalt var 111 525 238 röster av 959 364 967  (11,62 %) närvarande.


Kommunike från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 25 april 2022. Totalt var 111 525 238 röster av 959 364 967  (11,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted