Polarn o. Pyret sänder liveshopping med Mavshack

I kväll (torsdag 19:e maj) kl 20.00 sänder Polarn o. Pyret liveshopping, direkt från egna lokaler i Stockholm, via Mavshacks Liveshoppingteknologi.  Liveshoppingeventet finns att se på: https://www.polarnopyret.se/pop-live.

Dagens event, som leds av Asabea och Opokua Britton handlar om graviditet, förlossning och första tiden med en nyfödd.

"Polarn o. Pyret har tidigare använt sig av Mavshack Studio för att köra Liveshopping, därför är det extra kul att vi, tillsammans med Bonnier News, nu kan välkomna dem tillbaka med en annan av Mavshacks produkter, säger Pegah Livani, försäljningschef för Mavshack Liveshopping

Mavshack erbjuder liveshopping via egenutvecklad mobil-app och via studio. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster. Fördelen med mobil liveshopping är att företag kan genomföra liveshoppingevent var och när som helst. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad som kan åstadkommas. Mer information om Mavshack Liveshopping finns på mavshack.live. 

För mer information om Mavshack Liveshopping, besök Mavshack.live eller kontakta Pegah Livani: [email protected]

För mer information om Mavshack AB , besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.


SHAPP! skapar högt engagemang hos användarna

Shoppingplattformen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter att skapa trafik och såväl kreatörer, konsumenter som varumärken är intresserade av den nya marknadskanalen.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted