Mavshacks styrelseordförande avgår på egen begäran

Mavshacks styrelseordförande Jonas Litborn har meddelat styrelsen att han avgår med omedelbar verkan. Bakgrunden till beslutet är personliga skäl.

Mavshacks styrelse består efter avgången av fyra ledamöter och är därför inom ramen för bolagsordning.

"Vi tackar Jonas för hans engagemang under alla år och har full förståelse för beslutet samt önskar honom all välgång framöver." säger Rainier David, styrelsemedlem i Mavshack AB.

För mer information om Mavshack, vänligen kontakta:

[email protected]
eller
Tommy Carlstedt, vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26:e januari 2022 kl. 08:45 CET.

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


SHAPP! - den nya shoppingappen uppmuntrar till interaktion mellan kreatörer, företag och konsumenter

Den nya shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience, lanserades den 2 maj och har funnits på den svenska marknaden i drygt två veckor. Intresset har varit stort sedan start och appen har redan skapat stora mängder trafik.Mavshack AB meddelar att nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 2 pågår

Mavshack  informerar att nyttjandeperioden för de vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 2 ("TO 2"), som emitterades under 2021, pågår sedan den 7 maj 2022. Nyttjandeperioden löper till och med 20 maj 2022.

Riktad emission registrerad


Ladda ned Shapp - Next Gen Shopping Experience

Mavshack lanserar i dag Shapp - Next Gen Shopping Experience, Shapp-appen finns att ladda ner hos App Store. I och med lanseringen av Shapp tar Mavshack Liveshopping till nästa nivå. Shapp är en naturlig samlingsplats för kreatörer, företag och konsumenter.


Shapp lanseras inom kort


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted