Mavshacks GMA-erbjudande är nu tillgängligt i Kanada

Mavshack utökar sitt samarbete med GMA Network, Inc. och lanserar GMA Pinoy Pack och GMA On Demand i Kanada.

Alltsedan Mavshack lanserade GMAs innehåll under våren 2019 på utvalda marknader har parterna arbetat med att hitta lösningar för att kunna lansera i Nordamerika. Då betalningsviljan samt förmågan anses bättre där än på andra marknader.

Kanada är en viktig marknad för Mavshack då det är ett första steg in på den Nordamerikanska marknaden med en stor Filippinsk diaspora. I Kanada bor det ca 900 000 Filippiner, främst kring Toronto och Vancouver. Mavshack och GMA kommer därför att rikta in sina kampanjer på dessa områden. Lanseringen av Mavshack.coms GMA paket har redan påbörjats.

"Kanada är ett av de fem bästa länderna för att nå ut till den filippinska diasporan och vi hoppas kunna fylla behovet av en streamingtjänst av högsta kvalitet som erbjuder kundernas favoritunderhållning när de vill, var de än vill och på vilken enhet de väljer. Vi kommer givetvis att fokusera på Kanada under 2020 med marknadsföring, inte bara från GMA, utan även från oss. "; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

Följ Mavshack och GMA Pinoy TV på Facebook, Instagram, Twitter för mer information.

Stockholm den 7:e januari 2020
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 1245179

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Mavshack Movies och Recapture IT, YourIT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se
SHAPP! - den nya shoppingappen uppmuntrar till interaktion mellan kreatörer, företag och konsumenter

Den nya shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience, lanserades den 2 maj och har funnits på den svenska marknaden i drygt två veckor. Intresset har varit stort sedan start och appen har redan skapat stora mängder trafik.Mavshack AB meddelar att nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 2 pågår

Mavshack  informerar att nyttjandeperioden för de vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 2 ("TO 2"), som emitterades under 2021, pågår sedan den 7 maj 2022. Nyttjandeperioden löper till och med 20 maj 2022.

Riktad emission registrerad


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted