Mavshack Zellma tecknar liveshoppingavtal med Younited Boutiques

Idag har Mavshack Zellma tecknat avtal med Webgallerian Scandinavia AB för produktion och distribution av liveshopping åt den digitala gallerian younitedboutiques.se

Younited Boutiques inleder med åtta timmars liveshopping i februari med en plan att öka till 32 timmar i mars.

"Younited Boutiques har ett spännande koncept som förenar många mindre handplockade webbutiker i en digital galleria och det ger oss ett brett och bra utbud av butiker att göra liveshopping till," säger Mavshack Zellmas VD Pål Burman.

Zellma producerar liveshopping i Europas största green-screen studio med programledare och full TV-kvalitet på produktionen. Under sändningarna, som visas både på zellma.com och kundens plattform, kan konsumenterna handla enkelt och direkt.

"Vi blev mycket imponerade av Zellmas sätt att ta sig an liveshopping, som håller på att bli det hetaste inom e-handel just nu", säger Ingemar Gleissman, VD och grundare till Younited Boutiques, efter ha besökt Zellmas studio och pratat med medarbetarna, och lägger till, "Det som för oss avgjorde valet av Zellma, var deras professionalitet avseende både teknik och medarbetare. Jag tror att man ska tänka TV när man ska göra liveshopping på nätet. Det är precis vad Zellma gör med en riktig TV studio och ett team som har mångårig erfarenhet från broadcast TV, även i kommersiella sammanhang."

Younited Boutiques har tagit de mindre butikerna under sina vingar och skapat en helt ny marknadsplats för små och medelstora webbutiker - nätets motsvarighet till butikerna på de små bakgatorna med sitt personliga utbud och spännande sortiment. Butikerna är handplockade och kurerade för att möta konsumentens intresse av att hitta nya spännande och överraskande butiker och produkter med en twist. Younited Boutiques ger webbutikerna en chans att växa genom sin "Marketing Community", som de annars inte skulle ha.

Mavshack Zellma erbjuder underhållande och effektiv liveshopping. Företaget drivs av professionella tv-producenter och entreprenörer och i staben ingår välkända programledare och influencers.

Stockholm den 14:e januari 2021
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:

Ingemar Gleissman, Younited Boutiques, 070-9588800

Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB, 08-12451790

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14:e januari 2021 kl. 17:00 CET

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, Mavshack Movies, Mavshack Zellma, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Mavshack informerar om den sista dagen för handel i BTU och den första dagen för handel med teckningsoptioner av serie TO 2 och TO 3

Mavshack AB: s företrädesemission av vederlagsfria units har registrerats hos Bolagsverket. Den sista handelsdagen i BTU (Betald tecknad unit) är satt till den 27 juli 2021. Avstämningsdagen (Stoppdag) kommer att vara den 29 juli 2021.


VD-brev

Kära aktieägare,

Mavshack har under våren utvecklat och lanserat flera nya spännande produkter inom streaming och Liveshopping, från "gör det själv" via mobil, till professionell studioproduktion. Lite kuriosa är att en av våra "Liveshopping-konkurrenter" valt att använda Mavshack Studio för en del av sina egna produktioner.


Mavshack publicerar prospekt angående företrädesemission av units

Mavshack AB (publ) ("Mavshack" eller "Bolaget") kan idag meddela att prospektet angående vederlagsfri företrädesemission av units, bestående av teckningsoptioner i två serier TO 2 och TO 3 ("Företrädesemissionen") har godkänts av Finansinspektionen (FI). Prospektet finns nu tillgängligt på Mavshacks hemsida, https://investor.mavshack.com/emissionen/. Prospektet finns även tillgängligt på Hagberg & Aneborns hemsida hagberganeborn.se samt på Finansinspektionens hemsida fi.se. Teckningsperioden startar den 18 juni 2021 och avslutas den 2 juli 2021.


MAVSHACK ZELLMA TECKNAR AVTAL MED HUBSO

Mavshack Zellma tecknar avtal med e-handelsexperten HUBSO som omfattar produktion av tre liveshoppingprogram med några av Sveriges främsta influencers.


Styrelsen i Mavshack AB beslutar om en vederlagsfri företrädesemission av units

Styrelsen i Mavshack AB (publ) ("Mavshack" eller "Bolaget") har idag, i enlighet med vad som tidigare meddelats, beslutat om en vederlagsfri företrädesemission av units, bestående av teckningsoptioner i två serier TO 2 och TO 3 ("Företrädesemissionen"). Teckningsoptionerna utfärdas på samma villkor som den riktade emissionen beslutadad av årsstämman den 16 april 2021. Units i Företrädesemissionen emitteras vederlagsfritt och syftet med Företrädesemissionen är att möjliggöra anskaffning av ytterligare kapital och samtidigt kompensera aktieägarna för utspädningen i den riktade emissionen av aktier och den riktade unitemissionen beslutades på årsstämman.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted