Mavshack Zellma och Ehandel i nytt samarbete

Mavshack Zellma och Ehandel har skrivit samarbetsavtal för att tillsammans driva och utveckla liveshopping på svenska marknaden. Ehandel kan via avtalet ge medlemmar och kunder specialerbjudanden för produktion av liveshopping från Mavshack Zellma. När behovet av produktion eller studio till sin liveshopping uppstår, har Mavshack Zellma Europas största green screen-studio och full broadcastkvalitet på produktionerna.

För Mavshacks Zellma's kunder innebär samarbetet en fördelaktig möjlighet att ha ett eget Showroom på Ehandel's liveshopping plattform Showroom.

"Det är genom den här typen av samarbeten vi tillsammans kan utveckla liveshopping inom svensk e-handel och skapa nya möjligheter till försäljning och marknadsföring," säger Pål Burman från Mavshack Zellma.

"Vi är glada över att våra kunder får möjlighet att producera liveshopping med det kunnande och faciliteter som Mavchack Zellma kan erbjuda", säger Johan Svensson på Ehandel. "I slutändan är det ju attraktionskraften i innehållet som kommer att göra skillnad och skapa värde till både e-handlare och konsumenter".

Ehandel är Nordens största nyhetsmedia och mötesplats för alla som arbetar med e-handel. Ehandel drivs av Ehandel SE AB som startade 2009. Sedan 1 januari 2018 är Ehandel SE AB en del av LRF Media AB. Showroom är en del av Ehandel helt fokuserad på liveshopping. Läs mer om Showroom på www.showroom.shopping och om Ehandel på www.ehandel.se.

Mavshack Zellma skapar professionell liveshopping där Zellma värdesätter kundernas varumärke lika högt som kunderna själva. Liveshoppingupplevelsen utgår från studioproduktion med broadcastkvalitet som distribueras via Mavshacks egenutvecklade streamingplattform. Mavshack distribuerar digitalt över hela världen och nu har Mavshack adderat möjligheten till liveshopping via streamingplattformen.

För mer information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank