Mavshack producerade livesändning för Orkla Care - L300

I torsdags kväll sände Orkla Care med varumärket L300 live från Mavshack Studio i Värtahamnen, Stockholm. Sändningen riktade sig mot apoteksanställda i Sverige och det deltog fler än 900 tittare. Programmet var tillgängligt för de som i förväg hade anmält sig.

Orkla är Nordens ledande leverantör av varumärken och konceptlösningar inom dagligvaruhandel, apotek, bagerimarknaden och storhushåll. Orklas varumärkesverksamhet består av Orkla Foods, Orkla Confectionery & Snacks, Orkla Food Ingredients och Orkla Care. Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande, inom hem och personlig hygien och inom sårvård. Orkla Care marknadsför och säljer flera av Sveriges mest älskade varumärken, exempelvis Grumme, Family Fresh, Active Care, Salvequick och Jordan.

"Anledningen till att vi valde att genomföra en livesändning med Mavshack var att vi ville göra det så proffsigt som möjligt då vi tidigare inte har gjort något liknande. Vi är så nöjda med hur det genomfördes och är imponerade över hur smidigt hela processen gick, allt från inledande samtal till själva livesändningen. Syftet med sändningen var att marknadsföra hudvårdsvarumärket L300s nya Pro-Retinol serie för apoteksanställda runt om i landet" Säger Jessica Harder, Sales Manager på Orkla Care.

Mavshack erbjuder i detta fall en fullskalig produktion i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.


SHAPP! skapar högt engagemang hos användarna

Shoppingplattformen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter att skapa trafik och såväl kreatörer, konsumenter som varumärken är intresserade av den nya marknadskanalen.
Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted