Mavshack och EKPR ingår samarbete

Mavshack ingår samarbete med EKPR gällande livestreaming. Redan 2007 startade Mavshack sin digitala streamingtjänst med underhållning on demand. Sedan 2020 är verksamheten fokuserad på livestreamad video med integrerad köpfunktion som skapar en helt ny shoppingupplevelse för slutkonsument.

"Genom samarbetet med Mavshack kan vi ta vårt kunderbjudande till ytterligare en ny nivå", berättar Madeleine Ek Brentmar, VD på EK PR & Kommunikation. "EKPR satsar fortsatt stort på digitala upplevelser och vi ser fram emot de synergieffekter som detta samarbete kommer att ge. Vi är väldigt glada att de har valt oss som strategisk PR-partner och ser fram emot vår gemensamma resa med denna innovativa leverantör."

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa med sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av nordeuropas stösta greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

"Samarbetet med EKPR ligger helt rätt i tiden. Vi är ett bolag och varumärke på väg uppåt och vi värdesätter deras breda nätverk, långa erfarenhet och expertis inom varumärkesbyggande PR-aktions och event", säger Anna Galaz, Marknads- och försäljningschef på Mavshack Liveshopping. "Vi har länge följt EKPR och sett hur framgångsrikt de vårdar och utvecklar varumärken och vi ser fram emot kommande gemensamma aktiviteter."

Den 10 februari visar EKPR upp sina kunders nyheter för våren 2022 via ett livesänt event tillsammans med Mavshack, producerat i Mavshack Studio och som streamas på EKPR's plattform.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790, [email protected]

EKPR & Kommunikation, Telefon: 08-667 22 06, E-mail: [email protected]

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank