Mavshack Liveshopping tecknar partneravtal med Centas Konferens-TV Aktiebolag

Mavshack Liveshopping tecknar partneravtal med ljud- och bilduthyrningsexpterten Centas Konferens-TV Aktiebolag som omfattar löpande produktioner både i studio och hos kund.

Centas, Sveriges äldsta företag inom ljud- och bilduthyrning, har valt Mavshack som leverantör för att erbjuda sina kunder en helhetslösning inom streaming, produktion och liveshopping, både hos kund och i studioformat hos Mavshack Studio i Värtahamnen.

"Med vår mångåriga erfarenhet inom ljud-, ljus-, bild- och eventproduktion skapar vi den bästa upplevelsen för våra kunder. Att sedan ihop med det kunna erbjuda Mavshacks kunskap inom liveshopping, streaming och studioproduktion så är jag övertygad om att det här blir ett spännande samarbete som kommer att leda till många lyckade produktioner": säger Johan Björklund på Centas AB.

Centas erbjuder konsultation, uthyrning och försäljning av AV- och IT-utrustning inför utbildningar, konferenser, mässor, kick-offer och bolagsstämmor. Med 45 år i branschen har Centas skaffat sig en stor erfarenhet av hur man bäst använder och kombinerar teknik för att skapa den bästa upplevelsen.

"Mavshack och Centas Konferens-TV Aktiebolag har båda lång erfarenhet och god expertis inom sina respektive områden. Bolagen kompletterar varandra på ett oerhört bra sätt och vi ser fram mot att kunna erbjuda marknaden en helhetslösning som kommer passa kundernas efterfrågan perfekt": säger Tommy Carlstedt på Mavshack.

Besök Centas på studiocentas.com

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Mavshack AB meddelar att nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 2 pågår

Mavshack  informerar att nyttjandeperioden för de vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 2 ("TO 2"), som emitterades under 2021, pågår sedan den 7 maj 2022. Nyttjandeperioden löper till och med 20 maj 2022.

Riktad emission registrerad


Ladda ned Shapp - Next Gen Shopping Experience

Mavshack lanserar i dag Shapp - Next Gen Shopping Experience, Shapp-appen finns att ladda ner hos App Store. I och med lanseringen av Shapp tar Mavshack Liveshopping till nästa nivå. Shapp är en naturlig samlingsplats för kreatörer, företag och konsumenter.


Shapp lanseras inom kort


Mavshack Studio producerar lanseringsevent för Kia Niro EV

Mavshack Studio bidrar till Kias lansering av nya Kia Niro EV. Mavshack Studio är  en av Europas största greenscreenanläggningar med VR-teknik. Elbilen Kia Niro EV kommer finnas på plats i studion för den officiella lanseringen på den svenska marknaden. Kia har sålt mer än 3 000 bilar i Sverige av nya Kia Niro EV, trots att bilen inte är lanserad än. Kia Niro finns även som Hybrid och Plug In Hybrid. Sändningen är sker i dag, onsdag den 27 april, kl 18.00 och hittas på Kias hemsida: www.kia.se 


Kommunike från extra bolagsstämma

Extra årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 25 april 2022. Totalt var 111 525 238 röster av 959 364 967  (11,62 %) närvarande.


Kommunike från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 25 april 2022. Totalt var 111 525 238 röster av 959 364 967  (11,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted