Mavshack levererar live-event via mobilapp till Framgångsakademin

I morgon (onsdag 1 juni) kl 08.00 sänder Framgångsakademin live från egna lokaler i  Stockholm. Live-eventet finns att se på Framgångsakademin.se (kräver medlemskap)

Under morgondagens livepodd, kommer Christer Olsson diskutera kring sårbarhet som superkraft och även snacka om hur du blir hållbar för dig och din arbetsplats. Framgångsakademin är en tjänst där du som medlem har möjlighet att ta del av ett stort antal unika onlinekurser, workbooks, träningsverktyg, workshops, live q&a och inspiration dygnet runt. Christer Olsson är föreläsare, coach och inspiratör som med enkla medel hjälper dig att skapa förändring i livet. Han har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap.

Mavshack erbjuder livestreaming via egenutvecklad mobil-app och via studio. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster. Fördelen med mobil livestreaming är att företag kan genomföra live-event var och när som helst. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad som kan åstadkommas.

För mer information om Mavshack Live, besök Mavshack.live eller kontakta Pegah Livani: [email protected]

För mer information om Mavshack AB , besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 

Mavshack avbryter samarbetet med HomeTV.se

Mavshack och HomeTV.se ingick ett avtal där Mavshack agerat teknik- och plattformsleverantör för Hometv.se för ungefär fyra år sedan. Ett samarbete som Mavshack nu valt att avbryta med omedelbar verkan.


Sommarhälsning från vd

Jag vill tacka alla fantastiska ägare, kunder och kollegor som alla bidrar på sitt sätt för att Mavshack ska bli så framgångsrikt som möjligt och samtidigt passa på att önska er en härlig sommar.


Stark tillväxt för shoppingappen SHAPP!

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter sin tillväxtresa. Hittills har appen laddats ned mer än 6500 gånger och plattformen har över 1200 aktiva användare.
Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted