Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Mavshack lanserar tjänsten "Global Box Office" och inleder med global premiär av: "Godji The Sermonizer of Geeta"

Pandemitiderna har varit hårda för alla, men ingen bransch har drabbats lika hårt som underhållningsindustrin. Med biografer som fortfarande är stängda i de flesta länder runt om i världen har mycket av underhållningen flyttat online och detta inkluderar också lansering av nya filmer. Mavshack har beslutat att utnyttja denna möjlighet genom lanseringen av tjänsten "Global Box Office" där filmrättsinnehavare nu kan släppa sina filmer globalt. De kan enkelt bestämma vilka länder de vill släppa den i, samt för vilket pris filmen blir tillgänglig. Mavshack spelar helt enkelt rollen som en biograf skulle göra på det fysiska området.

I samband med detta initiativ har Mavshack tecknat avtal med det indiska företaget Movietone Digital Entertainment Pvt Ltd för den globala premiären av deras hittills outgivna film "Godji The Sermonizer of Geeta". Filmen är attraktiv för Brahmakumaris-samhället globalt och Mavshack och Movietone Digital Entertainment hoppas kunna få så många kunder som möjligt att se filmen.

"Detta är ett naturligt nästa steg för oss. I allmänhet lanseras filmer på biografer i vissa geografier vid vissa tidpunkter, men med vår streamingplattform kan filmer lanseras samtidigt till hela världen där familjer eller individer har nöjet av att njuta av dem säkert i hemmamiljö. Vi har gjort det så enkelt som möjligt genom att inte ha några startkostnader för filmproducenterna och en vinstdelningsmodell som gör det till en win-win-situation för alla. "; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

Stockholm den 25:e augusti 2020
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 12451790

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25:e augusti 2020 kl. 09.45 CEST

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, Mavshack Movies, YourIT, Partner54 och IPMovers IT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted