Mavshack lanserar ny hemsida för liveshopping

Mavshack.live, ett enhet inom bolaget Mavshack, lanserar nu en ny hemsida för liveshopping. En ny och användarvänlig webbdesign gör det enklare för besökare att navigera och hitta information, och företagets budskap förmedlas på ett ännu tydligare sätt. Hemsidan har tagits fram som ett led i Mavshacks stora satsning på liveshopping.

Det globala mjukvaruföretaget Mavshack växer, och har i år utökat både sitt sälj- och kommunikationsteam på kontoret i Stockholm. Med sin egenutvecklade plattform för liveshopping vill Mavshack hjälpa företag att utveckla och förbättra den digitala shoppingupplevelsen. Därför lanserar nu företaget en ny och användarvänlig webbplats, mavshack.live, där fokus ligger på att förmedla ett konsekvent budskap om företagets utbud av liveshopping.

"Vi är väldigt glada att äntligen kunna presentera vår nya hemsida. Eftersom vi vill skapa den bästa tänkbara användarupplevelsen för våra kunder har vi fokuserat på att skapa ett utseende och en struktur som gör det enkelt för besökaren att hitta rätt information snabbt, säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

Mavshack startade sin liveshoppingverksamhet 2020 och har sedan dess kommit att bli en väletablerad aktör på marknaden. Visionen är att bli en av Europas ledande helhetsleverantör inom liveshopping. Företaget erbjuder en SaaS-lösning som gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Mavshack AB meddelar att nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 2 pågår

Mavshack  informerar att nyttjandeperioden för de vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 2 ("TO 2"), som emitterades under 2021, pågår sedan den 7 maj 2022. Nyttjandeperioden löper till och med 20 maj 2022.

Riktad emission registrerad


Ladda ned Shapp - Next Gen Shopping Experience

Mavshack lanserar i dag Shapp - Next Gen Shopping Experience, Shapp-appen finns att ladda ner hos App Store. I och med lanseringen av Shapp tar Mavshack Liveshopping till nästa nivå. Shapp är en naturlig samlingsplats för kreatörer, företag och konsumenter.


Shapp lanseras inom kort


Mavshack Studio producerar lanseringsevent för Kia Niro EV

Mavshack Studio bidrar till Kias lansering av nya Kia Niro EV. Mavshack Studio är  en av Europas största greenscreenanläggningar med VR-teknik. Elbilen Kia Niro EV kommer finnas på plats i studion för den officiella lanseringen på den svenska marknaden. Kia har sålt mer än 3 000 bilar i Sverige av nya Kia Niro EV, trots att bilen inte är lanserad än. Kia Niro finns även som Hybrid och Plug In Hybrid. Sändningen är sker i dag, onsdag den 27 april, kl 18.00 och hittas på Kias hemsida: www.kia.se 


Kommunike från extra bolagsstämma

Extra årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 25 april 2022. Totalt var 111 525 238 röster av 959 364 967  (11,62 %) närvarande.


Kommunike från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 25 april 2022. Totalt var 111 525 238 röster av 959 364 967  (11,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted