Mavshack inleder ett strategiskt samarbete med fintechbolaget Workamo

Inom ramen för Mavshacks nya liveshoppingplattform för influencers och e-handlare tar vi nu nästa steg och inleder ett strategiskt samarbetet med en av Sveriges mest intressanta fintech-startups, Workamo.

Syftet med samarbetet är primärt att möjliggöra utbetalningar till mini- och microinfluencers, som kommer vara verksamma inom Mavshacks kommande liveshoppingplattform. Genom samarbetet får vi dessutom möjlighet att erbjuda dessa influencers fler tjänster för att de ska ha en så trygg vardag som möjligt. Det blir ett mervärde för influencers genom plattformen.

"Vi skapar samarbeten, som detta med Workamo, för att ta bort så många av hindren som möjligt för de influencers som ska vara bidragande till att skapa spännande content i vår liveshoppingplattform. Workamo har hittat en intressant lösning, som vi och våra samarbetspartners vill ta del av"; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

"Det känns otroligt kul att få vara en del av Mavshack's nya satsning för influencers. Vi på Workamo ser fram emot att få hjälpa till med korrekta utbetalningar till influencers. Vårt mål är att genom hög automatisering skapa en så smidig lösning som möjligt för både Mavshacks liveshoppingplattform och dess användare." säger Olof Norlander, VD Workamo.

Workamo möjliggör utbetalningar till giggare/frilansare för företag genom att hantera skatt, sociala avgifter, försäkringar, förmåner mm. Giggare och frilansare kan själva fakturera via Workamo utan eget bolag till marknadens lägsta pris. Workamo ägs av venture buildern EPTI och digitala bokföringsbyrån PE Accounting.

För mer information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Mavshack informerar om den sista dagen för handel i BTU och den första dagen för handel med teckningsoptioner av serie TO 2 och TO 3

Mavshack AB: s företrädesemission av vederlagsfria units har registrerats hos Bolagsverket. Den sista handelsdagen i BTU (Betald tecknad unit) är satt till den 27 juli 2021. Avstämningsdagen (Stoppdag) kommer att vara den 29 juli 2021.


VD-brev

Kära aktieägare,

Mavshack har under våren utvecklat och lanserat flera nya spännande produkter inom streaming och Liveshopping, från "gör det själv" via mobil, till professionell studioproduktion. Lite kuriosa är att en av våra "Liveshopping-konkurrenter" valt att använda Mavshack Studio för en del av sina egna produktioner.


Mavshack publicerar prospekt angående företrädesemission av units

Mavshack AB (publ) ("Mavshack" eller "Bolaget") kan idag meddela att prospektet angående vederlagsfri företrädesemission av units, bestående av teckningsoptioner i två serier TO 2 och TO 3 ("Företrädesemissionen") har godkänts av Finansinspektionen (FI). Prospektet finns nu tillgängligt på Mavshacks hemsida, https://investor.mavshack.com/emissionen/. Prospektet finns även tillgängligt på Hagberg & Aneborns hemsida hagberganeborn.se samt på Finansinspektionens hemsida fi.se. Teckningsperioden startar den 18 juni 2021 och avslutas den 2 juli 2021.


MAVSHACK ZELLMA TECKNAR AVTAL MED HUBSO

Mavshack Zellma tecknar avtal med e-handelsexperten HUBSO som omfattar produktion av tre liveshoppingprogram med några av Sveriges främsta influencers.


Styrelsen i Mavshack AB beslutar om en vederlagsfri företrädesemission av units

Styrelsen i Mavshack AB (publ) ("Mavshack" eller "Bolaget") har idag, i enlighet med vad som tidigare meddelats, beslutat om en vederlagsfri företrädesemission av units, bestående av teckningsoptioner i två serier TO 2 och TO 3 ("Företrädesemissionen"). Teckningsoptionerna utfärdas på samma villkor som den riktade emissionen beslutadad av årsstämman den 16 april 2021. Units i Företrädesemissionen emitteras vederlagsfritt och syftet med Företrädesemissionen är att möjliggöra anskaffning av ytterligare kapital och samtidigt kompensera aktieägarna för utspädningen i den riktade emissionen av aktier och den riktade unitemissionen beslutades på årsstämman.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted