Mavshack ingår strategiskt partnerskap med e-handelsexperten Tipser

Mavshack tar nästa steg gällande liveshopping, tillsammans med e-handelsexperten Tipser, och lanserar en ny unik smartphone-anpassad e-commerce-plattform som syftar till att generera ett nytt ekosystem för influencers och e-handlare.

Fokus på partnerskapet med Tipser är att skapa en plattform där influencers själva enkelt ska kunna hitta nya samarbeten och försäljning anpassat efter influencers egna följare. Mavshacks nya e-commerce-app kommer testas av användare redan under Q2 och ska ses som ett starkt komplement till gruppens satsning på liveshoppingproducenten Mavshack Zellma. Den nya plattformen är en tjänst med fokus på kortare klipp som produceras direkt i mobilen. Mavshack står för streaming, teknik och digital distribution, Tipser står för betalningar, logistik och orderhantering.

"Att e-handel och liveshopping är framtiden råder det ingen tvivel om, med plattformen erbjuder vi en one-stop-shop för influencers att enkelt komma igång och därmed lika enkelt börja sälja. Framgång uppstår när vi samarbetar med de som är experter på andra delar av värdekedjan, genom partnerskapet med Tipser skapar vi ett komplett ekosystem för snabbare liveshopping."; säger Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB.

"Vi är enormt entusiastiska inför samarbetet med streamingpionjärerna på Mavshack. När e-handeln blir mer och mer kontextuellt driven är live video och shopping det perfekta mötet mellan inspiration och transaktion. Tipsers 'embedded commerce platform' används till att bygga in e-handel i många olika typer av onlinemedier och marknadsplatser. Mavshacks val av Tipser som partner gör oss extra stolta då det bevisar att vi kan driva e-handel i den kanske allra mest dynamiska kontexten - live video shopping.", säger Tipser medgrundaren och CSO Axel Wolrath.

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8:e april 2021 kl. 08:45 CET.

För mer information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se
Mavshack Zellma och Ehandel i nytt samarbete

Mavshack Zellma och Ehandel har skrivit samarbetsavtal för att tillsammans driva och utveckla liveshopping på svenska marknaden. Ehandel kan via avtalet ge medlemmar och kunder specialerbjudanden för produktion av liveshopping från Mavshack Zellma. När behovet av produktion eller studio till sin liveshopping uppstår, har Mavshack Zellma Europas största green screen-studio och full broadcastkvalitet på produktionerna.


Mavshack Zellma gör liveshopping med Parfym.se

Mavshack Zellma och Parfym.se har ingått avtal om att producera och distribuera inledningsvis fem liveshopping-program under 2021.


Kommuniké från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 16 april 2021. Totalt var 73 023 059 röster av 699 364 967 (10,44 %) närvarande.


Rättelse: Tryckfel i Q1 sammanfattning

Procentsatsen i sammanfattning och VD-brev har följt med från rapporten från fjärde kvartalet 2020.


Kvartalsrapport 1 2021

Kvartal 1 2021

  • Rörelsens intäkter för kvartalet var 18,1 (11,9) MSEK, en ökning med 91% från samma period förra året.
  • Rörelseresultatet uppgick till -6,7 (-1,6) MSEK (EBIT).
  • Resultatet före avskrivningar uppgick till -5,0 (0,1) MSEK (EBITDA).
  • Rörelsens kostnader uppgick till -24,8 (-13,6) MSEK.
  • Omsättningen för Mavshack Streaming uppgick till ca 3,7 (2,5) MSEK, en ökning med 48% från samma period föregående år.
  • Omsättningen för Mavshack IT uppgick under perioden till ca 14,2 (7,5) MSEK, en ökning med 89% från samma period föregående år.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted