Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Mavshack ingår samarbete med inredningsföretaget HIMLA

HIMLA satsar på liveshopping med start Q1 2022 tillsammans med Mavshack.

I samarbetet ingår att Mavshacks Liveshoppingteam tillsammans med Himla under Q1 2022 producerar ett flertal live-event med varierande tema. Den gemensamma ambitionen är ett långsiktigt samarbete där liveshopping är en återkommande och löpande marknadskanal för att interagera med kunder och stärka varumärket.

"Vi ser framemot att nå ut med inspiration till våra kunder på ett mer levande sätt och att göra HIMLA ännu mer tillgängligt för våra kunder", säger Annica Högström på Himla.

Himla vill både inspirera och utbilda marknaden och sina kunder genom sin expertis och fantastiska kvalitet och kollektioner för hemmets alla rum.

"Vi är väldigt glada över att HIMLA har valt oss som partner inom liveshopping och ser fram emot samarbetet", säger Anna Galaz, Marknads- och Försäljningschef på Mavshack Liveshopping.

HIMLA är ett svenskt inredningsföretag, som står för skandinavisk enkelhet och kreativa variationer på ett själfullt sätt. Med egen design formger och färgsätter Himla högkvalitativa textilier för hemmets alla rum.

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa med sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Mavshack lanserar gratis filmtjänst - Mavshack Zero

Mavshack lanserar idag en helt gratis filmtjänst för filmintresserade på den nordiska marknaden, Mavshack Zero (www.mavzero.com)


Mavshack genomför riktad emission för kvittning av existerande skulder

Styrelsen för Mavshack AB har i dag beslutat att genomföra en riktad emission till en grupp investerare på totalt 9 370 000 kr. De nya aktierna emitteras till en teckningskurs om 0,025 kronor per aktie. Den volymvägda genomsnittskursen 1- 15 november har varit 0,0228 vilket innebär att teckningskursen är satt med en premie på 9,8 % mot snittkursen för perioden. Totalt emitteras 374 800 000 aktier i Mavshack AB vilket innebär en utspädning av existerande aktieägare med 28,4 %.


Kommuniké från extra bolagsstämma

Extra bolagsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 14 november 2022, kl 10.30. Totalt var 338 136 307 röster av 1 319 736 418 (25,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted