Mavshack blir strategisk partner för den banbrytande handelsplattformen BOTTY i Skandinavien

Mavshack har ingått ett avtal om att bli en strategisk partner till den innovativa kommunikationsbaserade handelsplattformen BOTTY. BOTTY är banbrytande på handelsscenen eftersom den är integrerad i existerande meddelandetjänster i sociala medier, som exempelvis Facebook (FB) Messenger. Genom en egenutvecklad AI-bot förenar plattformen de fyra delarna i kommunikationsbaserad handel: kund, handlare, betalning och leverans för att öka enkelheten och effektiviteten i dagliga transaktioner för detaljhandeln. Med BOTTY kan en kund via sin Facebook-app besöka handlarens sida, klicka på messenger och via meddelandefunktionen beställa den produkt de önskar för butiksupphämtning eller hemleverans. Kunden betalar även för varan eller tjänsten direkt via Messenger. För närvarande används BOTTY i Australien, Filippinerna, Singapore och Thailand. Bland kunderna utmärker sig Pizza Hut, DBS, KFC, Marks and Spencer, Bo's Coffee och Minor Food Group. Just nu pågår en integration av plattformen med Grab (en av Sydostasiens techdecacorns), Unilever, McDonald's Indien, Line Pay, First Data, Visa and Ayden. Handlare som använder BOTTY har observerat en försäljningsökning på 20% för sin e-handel.

I Sverige använder 95% av befolkningen smartphones och cirka 7 av 10 använder Messenger (i åldersgruppen 16-45 år) så marknadspotentialen för BOTTY är stor i Sverige. Samarbetsavtalet innebär att Mavshack får del av intäkterna på samtliga transaktioner som kommer att ske i Skandinavien. Utöver att Mavshack blir BOTTY's partner och återförsäljare i Skandinavien innebär avtalet också att Mavshack får möjlighet att nyttja BOTTY för sin egen streaming- och VOD-affär globalt på mavshack.com.

"BOTTY är en väl beprövad plattform för kommunikationsbaserad handel och vi är mycket glada och positiva till detta strategiska samarbete där Mavshack ska föra ut vår produkt till marknaderna i Sverige, Danmark och Norge", säger Cary Gee, grundare och VD för BOTTY.

Mavshack för redan dialog med handlare på den skandinaviska marknaden som väntar på att få börja använda BOTTY för att öka sin marknadsandel. Tommy Carlstedt, VD för Mavshack säger: "Med BOTTY kommer Mavshack att kunna erbjuda sin kärnprodukt mer effektivt till marknader över hela världen samtidigt som vi lägger till en ny intressant produkt till vårt B2B-erbjudande på den skandinaviska marknaden. Det är ett optimalt partnerskap baserat på de synergier som skapas."

BOTTY ägs av BOTTY LIMITED, ett australiskt företag som för närvarande ansöker om notering på den australiensiska börsen. För mer information om BOTTY besök getbotty.co.

Stockholm den 21 november 2019
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 november 2019 kl. 12:30 CET.

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Mavshack Movies och Recapture IT, YourIT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Fortsatt ökning av efterfrågan för Mavshacks streamingtjänster - 216% ökning mot föregående år

Det är fortsatt hög efterfrågan på bolagets streamingtjänster och ökningstakten är fortsatt hög.


Kommuniké från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 30 juni 2020. Totalt var 73 582 773 röster av 568 465 876 (12,94 %) närvarande.


Förtydligande av tidigare lämnad information gällande Mavshacks Android-app

Mavshacks Android-app kommer att distribueras av ett nätverk som jobbar med förinstallerade appar via egen plattform. Syftet med samarbetet är att öka tillgången till appen på nya marknader. Initialt kommer Mavshacks Android-app att finnas på flera olika Androidmobiler på några av Mavshacks huvudmarknader, bland annat Mellanöstern, Storbritannien samt Italien.


Riktad emission registrerad

Mavshack AB's styrelse har baserat på mandat från den extra bolagsstämma den 3:e juni genomfört en riktad emission om 150 000 000 aktier till kursen 0,13 kr.KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

Aktieägarna i Mavshack AB (publ), 556721-5388 ("Bolaget") kallas härmed till årsstämma tisdagen den 30 juni 2020 kl. 10.00 hos Bolaget, Karlavägen 58 i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted