Flera unga modeföretag initierar samarbeten med Mavshack Zellma

Liveshopping-producenten Mavshack Zellma har idag tecknat avtal med Haiendo AB, Lash Lift Stockholm, Gertrude Tornvall samt Philip Hog. Samtliga är verksamma inom high-fashion och skönhet. Avtalen gäller produktion av liveshopping-sändningar från Zellmas studio för att få bästa möjliga kvalitet och kundupplevelse.

"Det ska bli otroligt kul att få göra liveshopping med proffs-studio där vi har ljus, ljud, bakgrunder och allt för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder," säger Gustaf Kock, VD och grundare av Haiendo AB, en snabbväxande E-handel inom designermode.

"Vi öppnar vår webshop i januari och planerar att utöka vår försäljning av skönhetsprodukter med hjälp av E-handel, därför är det perfekt att få en kickstart med hjälp av av erfarna producenter och programledare.", säger Stëphanie Sunnfors, VD och grundare av skönhetsbolaget Lash Lift Stockholm.

Gertrude Tornvall, influencer med ca 50 000 följare på instagram, vill utveckla sin liveshopping i studiomiljö. "Jag är van att arbeta med liveshopping och kommer att fortsätta att göra egna sändningar," säger Gertrude. "Men det här blir ett steg framåt för mitt egna varumärke och min karriär att arbeta med studio och bildproducenter som kan utveckla mitt arbete framför kameran."

Produktion och skodesign är en familjepassion för Philip Höglund, VD och grundare för skomärket Philip Hog. "Det känns helt rätt i tiden med liveshopping med tanke på den rejäla ökningen av E-handel. Det känns också bra att ha en partner som kan leverera hela paketet"

"Vi vet att Zellmas erfarenhet och teknik från stora live-produktioner och deras kreativa sälj och nära-kundkontakt kommer att bli en framgångsrik kombination," säger Pål Burman.

Zellma gör helhetslösningar för liveshopping, där de erbjuder programledare, manus och Europas största green-screen-studio. Inom gruppen har Zellma redan tillgång till streaming samt egenutvecklad programvara för distribution och integrering av live-feed till kundernas webshop.

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10:e december 2020 kl. 13:00 CET.

Stockholm den 10:e december 2020
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Zellma AB, 24hTech International AB, Mavshack Movies AB och YourIT AB, Partner54 i Karlstad AB, IPMovers IT Ltd samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank