Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.

Intresset för SHAPPs nya shoppingapp fortsätter att växa, och bara några veckor efter lansering finns nu över 500 aktiva konton på plattformen. Bland de konton som idag finns registrerade hos SHAPP! förekommer flera innehållskreatörer som har större följarskaror på plattformar som Instagram och TikTok. SHAPPs influencers använder andra sociala medier för att kunna driva försäljning av produkter och tjänster till sina befintliga följare via SHAPP!.

Många av profilerna som finns på SHAPP! är nischade inom områden som mode, livsstil, heminredning och skönhet, och har även följarskaror som är intresserade av dessa ämnen. Influencers som Alma Persson (1,2M följare på TikTok), Stella Parnevik (202k följare på TikTok) och Konrad Annerud (117k följare på Instagram) är exempel på kända namn som idag finns på SHAPP. 

Nedan följer ett urval av kända innehållskreatörer som har aktiva konton hos SHAPP!:

@konradannerud (117K -IG)
@natthisthoren (43k - Tiktok)
@preetikauur (102k - Tiktok)
@almaperssons (1,2M - Tiktok)
@kretoziz (125k - Tiktok)
@bellapetrova (74k - Tiktok)
@stellaparnevik (202k - Tiktok)
@zoeroberts (23k - IG)
@idakarlsson (71k - Tiktok)
@missvalentine (51k -Tiktok)

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. SHAPP! är en digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser. Appen finns idag tillgänglig för nedladdning på App Store.

För mer information om SHAPP!,  besök shapp.io eller kontakta Simon Kaiser: simon.kaiser@shapp.io 

Stockholm den 2 juni 2022
Mavshack AB (publ)

För mer information om Mavshack vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 12451790 

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 

SHAPP! passerar 10.000 användare

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter attrahera fler användare. Hittills har appen laddats ned mer än 10.000 gånger.


Mavshack avbryter samarbetet med HomeTV.se

Mavshack och HomeTV.se ingick ett avtal där Mavshack agerat teknik- och plattformsleverantör för Hometv.se för ungefär fyra år sedan. Ett samarbete som Mavshack nu valt att avbryta med omedelbar verkan.


Sommarhälsning från vd

Jag vill tacka alla fantastiska ägare, kunder och kollegor som alla bidrar på sitt sätt för att Mavshack ska bli så framgångsrikt som möjligt och samtidigt passa på att önska er en härlig sommar.


Stark tillväxt för shoppingappen SHAPP!

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter sin tillväxtresa. Hittills har appen laddats ned mer än 6500 gånger och plattformen har över 1200 aktiva användare.
Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted