Christian Bönnelyche blir marknadschef för live-shopping-företaget Mavshack Zellma

Vi har fått den bästa marknadschef vi kan tänka oss, med både stor erfarenhet och kreativitet," säger Mavshack Zellmas VD Pål Burman. "Vi är mitt i en pågående rekryteringsprocess av flera tunga namn från retail, försäljning och media för att bygga en långsiktig kvalitetsprodukt av live-shopping" säger Burman.

"Det här är nytt och roligt. Det blir en spännande utmaning att placera Zellma i fokus för välproducerad live-shopping," säger Bönnelyche. "Efter mer än 10 år i spelbranschen ser jag stora likheter med vad Evolution Gaming gjort för live-upplevelsen vad gäller spel och vad Zellma kan tillföra i live-känsla för e-handeln. Zellma tar live-shopping till en helt ny nivå kvalitets- och upplevelsemässigt." avslutar Bönnelyche. Han har tidigare varit marknadschef på bla Expressen, Unibet, Statoil och Q8.

Zellma grundades med visionen att skapa marknadens bästa live-shoppingupplevelse. PA Gullö, etablerat namn inom kommersiell TV, har skapat marknadens mest eleganta och kostnadseffektiva VR-studio tillsammans med produktionsbolaget NEP. Zellmas VD Pål Burman, med en bakgrund i svensk och amerikansk media, har tidigare blivit Super-gasell som VD för Sveriges snabbast växande företag.

"Zellma tar nu live-shopping till nästa nivå och skapar en unik live-shoppingupplevelse där erfarenhet och kompetens inom livestreaming, mjukvaruutveckling och produktion borgar för en spännande framtid inom området." säger Burman.

Stockholm den 4:e december 2020
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:

VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Zellma AB, 24hTech International AB, Mavshack Movies AB och YourIT AB, Partner54 i Karlstad AB samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected] Mer information finns på www.mavshack.se

Kry sänder ännu en gång "Doktorn svarar live"från Mavshack Studio

Den 27:e september kl. 18.00 sänder Kry "Doktorn svarar live" direkt från Mavshack Studio i Stockholm. I programmet som leds av Suzanne Axell kommer tittarna att kunna ställa sina frågor direkt till Krys Doktorer. De områden som kommer diskuteras i sändningen är barnsjukdomar, hudsjukdomar, kvinnans underliv och psykisk misshandel.

Steam Hotel satsar på liveshopping med Mavshack

Den 8/9 kl 19:30 är det dags för Steam Hotels första liveevent direkt från Steams häftiga miljö i Västerås. I dagens avsnitt kommer vi få ett smakprov på allt vad Steam har att erbjuda. Det finns även möjlighet att handla produkter från Ess Groups webbshop "Home Of Ess" direkt i programmet. Sändningen hittar du på: www.steamhotel.se/liveshopping
KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MAVSHACK AB (PUBL)

Aktieägarna i Mavshack AB (publ), org.nr 556721-5388 ("Bolaget"), kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 7 september 2022, kl. 10 på Karlavägen 58, 5tr i Stockholm.


Mavshack genomför riktad emission

Styrelsen för Mavshack AB har i dag beslutat att föreslå en riktad emission till en grupp investerare på 10 500 000 kr. De nya aktierna emitteras till en teckningskurs om 5 öre per aktie. Teckningskursen motsvarar den volymvägda genomsnittlig kursen för bolagets aktie under två veckor fram till och med den 21 augusti 2022 med nödvändig emissionsrabatt. Totalt emitteras 210 000 000 aktier i Mavshack AB.


Delårsrapport 2 2022

Kvartal 2 2022

  • Nettoomsättning för kvartal två 11,2 (10,7) MSEK.
  • Rörelsens intäkter för kvartalet var 12,1 (20,3) MSEK.
  • EBIT, rörelseresultatet uppgick till -10,1 (-8,9) MSEK.
  • EBITDA, resultatet före avskrivningar uppgick till -7,8 (-6,9) MSEK

Sammanfattning av första halvåret 2022

  • Nettoomsättningen för första halvåret 23,9 (28,6) MSEK.
  • Rörelsens intäkter för första halvåret var 25,8 (38,4) MSEK.
  • EBIT, rörelseresultatet uppgick till -17,6 (-15,6) MSEK.
  • EBITDA, resultat före avskrivningar uppgick till -13,5 (-11,9) MSEK.

Jämförelsen, inom parentes, görs med motsvarande period 2021.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted