Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Affärsidé

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Verksamhet

Bolagets prenumeranter har tillgång till hela katalogen av asiatisk underhållning från alla Internetanslutna skärmar, var och när som helst i världen utan begränsningar och utan reklam eller andra avbrott. 

Bolaget har eller är i färd med att teckna avtal med de större innehållsleverantörerna på respektive marknad med en grundläggande affärsmodell där parterna delar på intäkterna, varvid Mavshack erhåller mellan 50-60 procent av intäkterna. Bolaget har en egenutvecklad teknikplattform och innehållet distribueras genom streaming via www.mavshack.com. 

Strategi
Mavshacks strategi är att skapa en relation till publiken på ett känslomässigt och kulturellt plan och skapa ett Mavshack som de upplever som "sitt". Våra kunder skall känna en samhörighet med andra användare och en kulturell gemenskap när de tittar på innehåll på www.mavshack.com vare sig de kommer från Indien, Kina, Filippinerna eller Indonesien. Förutom fördelen med att Mavshack slipper konkurrera med de många andra företag som erbjuder innehåll från Hollywood får Mavshack mer lojala kunder och dessutom till lägre kostnader då förvärvspriset för innehåll är mycket lägre på de marknader där Mavshack är verksamt.

Bolagsordning


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted