LifeAssays® årsredovisning för 2015 är offentliggjord

LifeAssays meddelar idag att årsredovisningen för 2015 är offentliggjord och finns tillgänglig på bolagets webbplats.

För ytterligare information kontakta
VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson +46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

Om LifeAssays®
NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 29 april 2016 kl. 13.00.LifeAssays AB (publ) KALLAR TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA (FÖRSTA KONTROLLSTÄMMAN) med förslag om fortsatt drift

Styrelsen för LifeAssays AB (publ) har tagit fram en kontrollbalansräkning som utvisar att det egna kapitalet understiger hälften av det registrerade aktiekapitalet och beslutat kalla till extra bolagsstämma den 5 april 2019 för prövning av om bolaget ska gå i likvidation (första kontrollstämman). 

LifeAssays Partner "Accelerated Equine Health" lägger uppföljningsorder efter utställningen i San Francisco

IDEON, Lund Accelerated Equine Health, AEH, deltog nyligen i de amerikanska hästveterinärerna möte i San Francisco (AAEP). Mötet var välbesökt och så även AEHs monter. De kontakter som togs, och de aktiviteter som nu görs, gör att AEH lägger en ordet på testkit värd närmare 70 000 kr.


LifeAssays - Kvartalsrapport för det tredje kvartalet 2018

  • Nettoomsättningen i koncernen uppgick under kvartalet till 1 095 tkr vilket var 14% lägre än motsvarande kvartal föregående år och 19% lägre än det närmast föregående kvartalet.
  • Formellt distributionsavtal ersatte "Letter of Intent" med ClienTrax i USA. Detta gör att de nu kan addera ytterligare distributörer i USA, distributörer som de ansvarar för att driva och supportera.
  • Distributionsavtal tecknades med Accelerated Equine Health (AEH) fokuserade på hästmarknaden och vår SAA test.

LifeAssays AB (publ.) tar upp lån på sammanlagt 5 000 000 kr för att förstärka sin likvid

Styrelsen i LifeAssays® AB (publ.) har beslutat att ta upp ett lån på 5 000 000 kr för att förstärka bolagets likviditet och öka de kommersiella aktiviteterna i projektet med engångstesten. Existerande ägare lånar ut 1 800 000 kr och professionella investerare, ej närstående eller betydande aktieägare i bolaget, 3 200 000 kr. Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: