Affärsidé

Att tillhandahålla engångstester och utrustning för patientnära diagnostik inom veterinärmedicin.

Verksamhet

Bolagets fokus ligger på veterinärmedicinska applikationer för diagnostik och behandling av husdjur inkluderande hästar.

Företaget säljer instrument och engångstester. Produkterna används på veterinäruniversitet, djursjukhus, veterinärkliniker och av enskilda veterinärer.

Bolagets produkter är framtagna och validerade för att kunna säljas på den humanmedicinska marknaden och bolaget söker här partners för att utveckla dessa applikationer.

Produkterna för humanmedicinska applikationer är fokuserade på samhällsresurskrävande folksjukdomar såsom infektionssjukdomar och riskbedömning av hjärt- och kärlsjukdomar, men kan i framtiden även att innefatta diabetes och njurfunktionsstörningar.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted