KlaraBo tecknar hyresavtal med Polismyndigheten i Borlänge

KlaraBo har tecknat ett fyraårigt hyresavtal omfattande drygt 2 000 kvm med Polismyndigheten på Forskargatan 10 i Borlänge. Hyresvärdet uppgår till cirka 4,4 mkr och kommer öka KlaraBos intjäningsförmåga med motsvarande belopp då lokalen varit vakant sedan 1 april 2022. Tillträde sker den 1 september.

I syfte att säkerställa Polismyndighetens verksamhet kommer KlaraBo i samband med uthyrningen investera cirka 2,6 mkr för skal- samt perimeterskydd på och i området kring fastigheten.

"Vi är glada att få Polismyndigheten som hyresgäst till våra lokaler i Forskarbyn i Borlänge. Att kunna göra den här uthyrningen så kort efter att den tidigare hyresgästen flyttade ut tidigare i år är såklart extra roligt och visar på attraktiviteten av fastigheten", säger Malin Söderlund, Områdeschef Mitt på KlaraBo.

KlaraBo förvaltar cirka 9 000 kvm fördelat på 156 lägenheter och lokaler i Borlänge och är i arbete med att uppföra ytterligare 58 lägenheter i Kvarnsveden med planerad inflyttning under 2022.

För mer information:
Jimmy Larsson, Fastighetschef KlaraBo
[email protected]
+46 73 666 16 50

Om KlaraBo
KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm och handlas under symbolen KLARA B.


Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet.

Webbplats
klarabo.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn KLARA B ISIN-kod SE0010832287

IR-Kontakt

Andreas Morfiadakis IR-kontakt & VD [email protected] +46 76 133 16 61