REG

Jenny Appenrodt lämnar rollen som CFO på KlaraBo

Jenny Appenrodt har meddelat att hon beslutat att lämna sin position som CFO för KlaraBo. Jenny kvarstår i sin roll under de kommande sex månaderna, eller fram tills det att en ersättare har rekryterats.

"Jag kom in i bolaget ett år före börsnoteringen och det har varit en fantastisk resa från ett onoterat mindre fastighetsbolag till ett mer än dubbelt så stort börsnoterat fastighetsbolag. Bolaget har nu gått in i en ny fas och jag bedömer att det är en bra tidpunkt att lämna över till någon annan," säger Jenny Appenrodt. 

"Jag vill tacka Jenny för allt hårt arbete och stöd, inte minst med alla förberedelser inför vår börsnotering för ett år sedan. Jag önskar henne varmt lycka till," säger Andreas Morfiadakis.

Processen med att hitta en ersättare har påbörjats.

För mer information:
Andreas Morfiadakis, VD KlaraBo
[email protected]
+46 76 133 16 61

Om KlaraBo
KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm och handlas under symbolen KLARA B.


Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet.

Webbplats
klarabo.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn KLARA B ISIN-kod SE0010832287

IR-Kontakt

Andreas Morfiadakis IR-kontakt & VD [email protected] +46 76 133 16 61