REGMAR

KENTIMA erhåller betydande exportorder Org.nr 556590-2151, Staffanstorp, 16 november 2021

AJTY, s.r.o. som är baserade i Slovakien, har beställt industridatorer av Kentima AB för motsvarande 1,8 Mkr. Beställningen avser över 100 Panel PC. Försäljningen tillhör Kentimas produktområde Industridatorer som ingår i bolagets Egenutvecklade Produkter. Enheterna kommer att installeras på en av Volkswagens fabriker i Europa. Beställningen kommer att levereras i omgångar och den första leveransen kommer att ske under innevarande kvartal. Merparten av enheterna kommer att levereras under första kvartalet 2022.

AJTY etablerades 2005 och är sedan 2014 återförsäljare och partner till Kentima. AJTY erbjuder främst kompletta lösningar inom videoövervakning, inbrottslarm, brandlarm och annan säkerhets-, automations- och informationsutrustning. AJTY har ett unikt erbjudande eftersom de inte enbart levererar tekniska lösningar, utan även arbetar med rådgivning. AJTY levererar system på flera marknader bland annat Slovakien, Ungern, Rumänien, Tjeckien, Tyskland och Österrike.

"Det är mycket glädjande att vi fått förtroendet att leverera våra högkvalitativa industridatorer till AJTY. Vi är extra stolta över att AJTY väljer att leverera våra Panel PC till en stor betydelsefull kund som Volkswagen. Detta är den enskilt största exportordern Kentima erhållit och den visar den stora potential våra produkter har på exportmarknaden.", säger Kent Nilsson, VD på Kentima

För mer information vänligen kontakta:

Kent Nilsson, VD

E-post: [email protected]

Telefon: +46 (0)46-25 30 40

Denna information är sådan information som Kentima Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 november 2021 kl. 16:50 CET.

Om Kentima

Kentima utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska mjuk- och hårdvaruprodukter. Försäljningen sker främst till systemintegratörer som levererar system, produkter och lösningar inom Automations- och Säkerhetsbranschen. Produkternas huvudsakliga syfte är att effektivt övervaka och visualisera olika typer av information, t.ex. processövervakning, fastighetsautomation, videoövervakning och överordnade säkerhetssystem. Genom att använda produkter från Kentima får kunderna ett konkurrenskraftigt och framtidssäkert system som enkelt kan integreras med andra system och produkterna används över hela världen, inom allt från offentliga miljöer, infrastruktur, skolor, sjukhus, flygplatser, idrottsarenor till fastigheter, maskiner, gruvor och olika industrianläggningar. Produkternas höga kvalité, flexibilitet i kombination med flera unika egenskaper ger ett betydande mervärde för kunderna. Kentima har lång erfarenhet och hög produktkunskap inom båda branscherna och arbetar för en god tillväxt och lönsamhet.

Produktområden Kentima AB

· WideQuick® HMI/SCADA Software

· Oe Industrial Computers

· WideQuick® Operator Panels/Boxes

· Ethiris® Video Management Software

· Ethiris® NVR and Ethiris® NVC

· Ethiris® NVR-N Rack Solutions

· WideQuick® PSIM Software

· Kentima Holding AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

· Kentima AB och Kentima Control R&D AB är helägda dotterbolag till Kentima Holding AB.

· Certified Adviser är Västra Hamnen Corporate Finance AB, telefon: 040-20 02 50, e-mail: [email protected]


Om Kentima

Prenumerera

Få löpande information från Kentima via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn KENH ISIN-kod SE0005100757 Certified Adviser VÄSTRA HAMNEN CORPORATE FINANCE AB