Statusuppdatering kring tjänsteprojekt med taiwanesisk samarbetspartner

Under våren 2022 tecknade JonDeTech ett avtal om att leverera ett tjänsteprojekt till en samarbetspartner i Asien. Avtalet var strategiskt viktigt eftersom det skapade förutsättningar för delaktighet i partnerbolagets fortsatta utveckling av en anpassad sensor. Tjänsteprojektet är till stor del levererat och har lett till att JonDeTechs sensorelement JIRS10 nu utvärderas i det fortsatta projektet där målsättningen är att ta fram en IR-sensorlösning, baserat på en ASIC (en integrerad krets).

IR-sensorlösningen kommer framför allt användas inom segmentet konsumentelektronik, där samarbetspartnern har en stor existerande kundbas. Användningsområdet är i huvudsak kontaktlös temperaturmätning samt närvarodetektion.

 

- Att ta fram en ASIC innebär oftast en betydande investering och görs endast om det bedöms att slutprodukten kan säljas i mycket höga volymer. Det pågående projektet bedöms vara färdigt tidigt 2023 och då vet vi om vårt sensorelement kommer vara en del av lösningen, säger Dean Tosic, vd JonDeTech.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Dean Tosic, vd JonDeTech, tel: +46 73 994 85 70, mail: [email protected]

Om JonDeTech

JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi. Bolaget marknadsför en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är extremt tunna, byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad vilket öppnar för en mångfald av applikationer, till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10