JonDeTechs nya sensorelement redo för marknaden efter säkrat leveransavtal

I februari i år informerade JonDeTech om breddning av portföljen med ett nytt kunderbjudande som bland annat omfattar det kiselbaserade sensorelementet JIRS10. Detta erbjudande finns nu kommersiellt tillgängligt och för att säkerställa leveranskapacitet har bolaget tecknat ett långsiktigt avtal med en europeisk kontraktstillverkare som innebär att produktionsbehovet av JIRS10 är säkrat. Bolaget har erhållit en första leverans som nu används i utvalda kunddialoger för test och utvärdering, främst inom området närvarodetektering.

Genom att addera ett kiselbaserat sensorelement till produktportföljen skapar JonDeTech förutsättningar att snabbare komma ut på marknaden och skapa intäkter. Utöver den djupa kunskap bolaget besitter inom sensormjukvara och algoritmer så är det av yttersta vikt att ha ett sensorelement tillgängligt för försäljning och leverans för att kunna gå in i nya affärer.

 

Då kontraktstillverkarens kapacitet är skalbar säkerställer avtalet att JonDeTech, på både kort och lång sikt, kan möta kundernas framtida volymbehov.

 

 

- Det här avtalet är en viktig milstolpe för JonDeTech. När vi nu har säkerställt leveranskapaciteten av kiselelementen kan vi på allvar börja marknadsföra vår breddade portfölj och gå djupare in i kunddialoger., säger Dean Tosic, vd JonDeTech.

 

JIRS10 är ett kiselbaserat sensorelement framtaget enligt JonDeTechs specifikation för att lösa specifika kundbehov inom området närvarodetektion.

För mer information, kontakta:

Dean Tosic, vd JonDeTech, tel: +46 73 994 85 70, mail: [email protected]

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, [email protected], https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10