JonDeTech: IR-sensorbolaget tillsätter en Produktionschef

JonDeTech har utsett Leif Borg som Produktionschef för bolaget för att leda det dagliga operativa arbetet. Tjänsten är helt nyinrättad och Leif kommer att arbeta med att systematiskt utveckla vår verksamhet, så att vi blir än mer professionella i vår kommersialiseringsfas, säger Robert Ekström, VD på JonDeTech.

Leif Borg är utbildad ingenjör med lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, organisationsutveckling, R&D samt produktion och tillverkning.  Leif har tidigare arbetat som såväl fabriks- och produktionschef och verksamhetsutvecklare på företag som Astra Zeneca, Crane Currency och Eberspächer.

- JonDeTech är ett spännande företag med engagerade ägare och medarbetare. Utmaningen ligger i att skapa samsyn om nuläget och de aktiviteter vi behöver prioritera, både på kort och lång sikt, för att sedan få dessa att hända, säger Leif Borg.

Leif Borg kommer stärka JonDeTech genom att systematiskt utveckla vår verksamhet, så att vi blir än mer professionella i vår kommersialiseringsfas. Leif kommer att vara övergripande involverad i bolaget gällande strategier, planer och exekvering som exempelvis val och uppföljning av underleverantörer och tillverkningspartners, lager- och logistik lösningar samt stöd för produktion och tillverkning.

- När vi nu närmar oss kommersialiseringsfas för IR-sensorn, ökar behovet av att kunna säkra vem som ansvarar för vad, vilka forum som behövs och när saker behöver vara klara. Med Leifs långa och omfattande bakgrund får vi nu ombord en person som har ett tydligt fokus på ledarskap och erfarenhet av att utveckla organisationer från en mängd olika branscher, säger Robert Ekström, VD på JonDeTech.

JonDeTechs sensorer är väldigt små och tunna (tjocklek 0,2 mm) jämfört med traditionella sensorer vilket gör att de kan integreras i många olika typer av produkter. JonDeTech vänder sig i första hand till internationella kunder, som utvecklar applikationer inom konsumentelektronik och Internet of Things. Bolaget noterades i våras på Nasdaq First North Stockholm.

För bildmaterial, vänligen besök JonDeTechs presswebb samt Linkedin.

För ytterligare information kontakta:
Robert Ekström
VD, JonDeTech
[email protected]    
+46 72 525 05 25

Bolagets Certified Adviser är Redeye AB, 08-545 013 30.

Om JonDeTech
Svenska företaget JonDeTech utvecklar och tillverkar en ny typ av patenterad IR-sensor, baserad på nanoteknik, som möjliggör integration i en mängd olika applikationer där det tidigare inte var möjligt. Med JonDeTechs världsledande nanotekniska know-how och kundförståelse överträffar företaget rådande förväntningar på marknaden för IR-sensorer, vilket möjliggör innovation av nya applikationer som gör världen till en enklare, säkrare och mer hållbar plats att leva på.

Med sin exceptionella tekniska expertis erbjuder JonDeTech sina kunder, som verkar i en svår och komplicerad integrationsmiljö, en tunn, robust och flexibel IR-sensor, som kan produceras i höga volymer till lägre kostnad, såsom konsumentelektronik, grön teknik, MedTech, smarta hem och uppkopplade städer.

JonDeTech grundades 2008. Läs mer på http://www.jondetech.se/ eller se hur IR-sensorn fungerar på https://www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10