Mer än tio NEWTON-system används vid Olympiska spelen

Newton Nordic meddelar att bolagets produkter används vid Olympiska spelen som pågår 23 juli - 8 augusti i Tokyo. Bolagets kunder har fler än tio NEWTON-system på plats för TV-produktionen.

"Det här är vid sidan av fotbolls-EM, den mest omfattande användningen av NEWTON-system vid ett och samma evenemang hittills. Det är ett tydligt kvitto på det förtroende som byggts upp för våra produkter och den här exponeringen kan påskynda vår etablering på nya marknader såsom Asien", säger Henrik Lewander, VD för Newton Nordic.

För Newton Nordics del är användningen av produkterna i första hand varumärkesbyggande, men kommer även att ge vissa intäkter i form av tjänster och underhåll. NEWTON-systemen som används är del av tidigare levererade ordrar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Lewander

Newton Nordic AB
henrik.l@newtonnordic.com 
+46 (0)10 222 16 18

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Nerladdningsbara filer

Robin Kahlbom lämnar styrelsen för renodlad operativ roll i bolaget

Newton Nordic meddelar idag att styrelseledamoten Robin Kahlbom avgår ur styrelsen på egen begäran. Robin Kahlbom kommer arbeta kvar operativt med fokus på utveckling av bolagets försäljningsverksamhet och affärserbjudande.


Delårsrapport Q2 2021

Styrelsen och verkställande direktören för Newton Nordic AB, 556819-1984, avger härmed följande halvårsrapport för koncernen avseende perioden januari - juni 2021.


Mer än tio NEWTON-system används vid Olympiska spelen

Newton Nordic meddelar att bolagets produkter används vid Olympiska spelen som pågår 23 juli - 8 augusti i Tokyo. Bolagets kunder har fler än tio NEWTON-system på plats för TV-produktionen.


VD-brev juni 2021Kommuniké från årsstämman 2021 i Newton Nordic AB

Årsstämman i Newton Nordic AB ("Bolaget") ägde rum idag den 4 maj 2021. Mot bakgrund av den extraordinära situation som råder till följd av covid-19-pandemin genomfördes stämman med enbart poströstning, utan fysiskt deltagande.

Stämman beslutade i samtliga föreslagna ärenden i enlighet med valberedningens och styrelsens tidigare offentliggjorda förslag. Nedan följer en sammanfattning av de huvudsakliga beslut som fattades.


KVARTALSREDOGÖRELSE FÖR NEWTON NORDIC JANUARI - MARS 2021

Styrelsen och verkställande direktören för Newton Nordic AB, 556819-1984, avger härmed följande kvartalsredogörelse för koncernen avseende perioden januari - mars 2021.
KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I NEWTON NORDIC AB

Aktieägarna i Newton Nordic AB, org. nr 556819-1984 ("Bolaget") kallas härmed till årsstämma tisdagen den 4 maj 2021.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted