Innowearable - handeln i bolagets aktier upphör den 23 september 2022

Styrelsen i Innowearable AB (publ) har beslutat att handeln i bolagets aktie på beQuoteds OTC-lista ska upphöra 23 september.

Det noterade bolaget Raytelligence AB har kallat till extrastämma den 7 oktober 2022 för beslut om att förvärva Innowearable genom en apportemission.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Martinson, CFO

Telefon: +46 (0)70 814 64 65

E-post: [email protected]  

Innowearable AB (publ)

Olofsdalsvägen 40

302 41 Halmstad

Om Innowearable

Innowearable är ett hållbart sensorföretag som erbjuder smarta och innovativa lösningar inom sport och idrottsmedicin.

Nerladdningsbara filerInnowearable introducerar ny sensordata och aktuell projektansökan för den fortsatta utvecklingen av Inno-X™.

Innowearable integrerar accelerometerdata (IMU) som en del i den kommande produkten, Inno-X™. IMU möjliggör ett bredare användningsområde och en mer stringent beräkning av användarens readiness-nivå. Därtill har företaget skickat in en forskningsansökan med en utlysning på 400 000 SEK.


Innowearable handlas på OTC-listan den 6 september 2022

BQ Broker startar handel i Innowearables aktie. Innowearable - uppdatering

Innowearable presenterades på Investerarafton

Innowearable, ett innovationsbolag baserat i Halmstad som utvecklat en världsunik innovation för att avläsa mjölksyrenivån momentant utan ett blodprov presenterades vid Investerarbrevets event 17 september i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted