Per Ola Berthelsen ny VD för Cleanpipe-gruppen

Per Ola Berthelsen tillsätts som ny VD för INFREAs dotterkoncern Cleanpipe-gruppen. Berthelsen tillträder den 28 november 2018 och tar sig an rollen att fortsätta driva utvecklingen av bolaget framåt.

Cleanpipes ambition är att vara det mest effektiva företaget inom sin bransch och med nya VDn Per Ola Berthelsen kan det arbetet fortsätta. Berthelsen kommer närmast från rollen som Plant Manager på Stora Enso och har stor erfarenhet av ledarskap samt av att effektivisera och driva verksamheter framåt. Innan Stora Enso ansvarade Berthelsen för större delen av implementeringen av "Stena Nordic Recycling Center" hos Stena Recycling. Han har även haft ett antal andra ledande positioner samt VD-roller.

Jag är glad att vi lyckats rekrytera Per Ola som ny VD för Cleanpipe gruppen. Under tiden som rekryteringen pågått har vi genomfört ett antal lyckade åtgärder för effektivisering och kostnadsbesparingar. Jag ser nu fram emot att låta Per Ola fortsätta bygga bolagets framgång, säger Tony Andersson, VD INFREA.

Det är mycket på gång i Cleanpipe. Så sent som den 26 oktober flyttade vi in i vår nya depå i Stenungssund där vi har stora möjligheter att växa oss snabbt in på marknaden. Jag känner mig trygg i att Per Ola är rätt person att ta nästa steg och jag önskar honom varmt välkommen till oss och lycka till i rollen som VD för Cleanpipe-gruppen.

Stockholm 2018-11-07

För mer information:
Tony Andersson, Styrelseordförande Cleanpipe och VD INFREA, 08-401 01 81

Om Cleanpipe
INFREAs dotterbolag Cleanpipe kan ta hand om till exempel rörinspektioner med kameror, slamsugning och högtryckspolning till torrsugning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och restvatten. Kunderna finns inom kommuner och storindustrier men även på privatmarknaden och i hushåll. Cleanpipe erbjuder jourverksamhet och en hög servicegrad dygnet runt.
www.cleanpipe.se 

Om INFREA:
Med tjänster och produkter inom industriservice och infrastruktur drivs verksamheten inom affärsområdena är Mark och Anläggning, Vatten och avlopp samt Brandskydd. Affärsstrategin är att förvärva och utveckla verksamheter med en sund grundaffär och tydlig förbättringspotential, växa geografiskt samt att fortsätta att utveckla ägda bolag genom långsiktigt engagemang och entreprenörskap.

Bolagets aktie är noterad på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission AB, tel +46 8 50301550, är bolagets Certified Adviser. www.infrea.se 


Om Infrea

Infrea investerar i bolag och engagerar sig därefter aktivt i bolagets utveckling. Värdetillväxten gynnas och mindre entreprenörer får hjälp att ta nästa steg i sin affärsutveckling. Affärsområdena är Mark och Anläggning, VA (Vatten, avlopp) och Brandskydd.

Webbplats
www.infrea.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Infrea via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn INFREA ISIN-kod SE0010600106

IR-Kontakt

Johan Garmstedt CFO och IR-kontakt [email protected] 08-401 01 80