Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Imsys lanserar sin nya produkt IM4000

Efter ett par års utveckling är nu Imsys nya mikroprocessor redo att skeppas ut och testas av marknaden.

Imsys har arbetat under ett par år med att ta fram efterföljaren till IM3000 och idag den 18:e januari är nu den nya mikroprocessorn: IM4000 helt färdigställd. Den är lättanvänd, liten och "plattforms oberoende". Hårdvaran är lika viktig som den mjukvara vi arbetat fram och tillsammans erbjuder de båda våra IM4000 kunder att få uppdateringar och konstanta förbättringar i deras applikationer. 

Vi ser fram emot att få visa upp, skeppa ut samt få feedback från marknaden om denna, vår nya dual core processor.

För mer information, vänligen kontakta:

Jonas Wærn

Verkställande direktör Imsys AB (Publ)

E-post:   [email protected]

Mobil: 0703-228663           

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-bolag. Bolaget utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens, AI. Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Mangold Fondkommission AB, e-post: [email protected], telefon 08-503 015 50 är Imsys Mentor.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted