Affärsidé

Immune Pharmaceuticals är marknadsledande inom antikroppsterapi och utvecklar nya, riktade mediciner avsedda att förbättra livet för patienter med inflammatoriska sjukdomar och cancer.

Verksamhet

Immune Pharmaceuticals arbetar med ett unikt angreppssätt när det kommer till cancerbehandling och utvecklar nya, riktade mediciner avsedda att förbättra livet för patienter med inflammatoriska sjukdomar och cancer. 

Företagets främsta produkt, Bertilimumab, är i Fas II av kliniska studier för Ulcerös kolit och bullous pemphigoid. Studier planeras även för Crohns sjukdom och svår astma.

Bolaget utvärderar även användningsområden för sin produkt NanomAB® som en andra generationens antikroppsmedicin. Läkemedlet testas i kombination med kemoterapi, detta för att öka säkerheten och effektiviteten genom att leverera medicinen direkt in i cancercellerna. Bolagets onkologiproduktportfölj innefattar även bland annat patenterade antikroppar. 

Immune Pharmaceuticals har sitt huvudkvarter i Tarrytown, New York men sin forskning och sina utvecklingsmiljöer i Herzliya-Pituach, Israel. 

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted