MSC Technologies och H&D Wireless tecknar lager- och leveranskontrakt för IoT Connectivity-moduler

MSC Technologies, ett Avnet bolag inom teknik, och First North-noterade H&D Wireless AB, tecknar ett treårskontrakt om lagring och leverans av HDW:s trådlösa moduler HDG 200 och HDG 205, som riktar sig till smarta hem, Industri 4.0 och företagsapplikationer för den europeiska marknaden. Affären är värd 3,4 MSEK, inklusive tidigare meddelade order från TQ Group om 0,7 MSEK.

MSC Technologies erbjuder H&D Wireless trådlösa produktportfölj till den europeiska marknaden för aktörer med fokus på IoT för smarta hem, samt företag som verkar inom Industri 4.0, men också till de som verkar inom trådlös multimedia som streaming-video och ljud. De trådlösa modulerna är i världsklass när det gäller strömförbrukning, storlek, kostnad, och stödjer såväl Wi-Fi och Bluetooth för inbyggda IoT-applikationer. Marknaden för trådlösa moduler beräknas växa till 27 miljarder enheter år 2022 enligt ABI-research, varav 15 miljarder enheter riktar sig mot IoT-applikationer med kort räckvidd, detta enligt Ericssons mobilitetsrapport och har en 20-procentig årlig tillväxt.

This information is information that H&D Wireless AB (publ) is obliged to make public pursuant to the EU Market Abuse Regulation. The information was submitted for publication, through the agency of the contact person set out above, at 08:30 CET on1st of February 2018.

För mer information, vänligen kontakta:
H&D Wireless AB
Phone: +46-8-551 18 460
Email: sales@hd-wireless.se
Web: www.hd-wireless.com

Bra länkar:
About H&D Wireless

About H&D Labs
 - the company's design centre

Om H&D Wireless: 
H&D Wireless är en svensk leverantör av tjänster inom Internet of Things, moln- och plattformssystem. Företagets IoT-molnplattform Griffin är en end-to-end systemlösning och består av trådlösa moduler, molntjänster och smarta phone-applikationer för smarta hem och företag i världsklass. Sedan 2016 erbjuder bolaget Griffin Enterprise Positioning System (GEPS™) som en molntjänst för inomhuspositionering av fysiska saker i företagens affärsprocesser. H&D Wireless grundades 2009 och är ett av Sveriges snabbast växande och mest prisbelönta IoT-företag, med över 1 100 000 trådlösa produkter levererade hittills för IoT, M2M-lösningar över hela världen.

Om MSC Technologies
MSC Technologies, Avnet Integrated Solutions varumärke inom teknik, har specialiserat sig på att erbjuda intelligenta och inbäddade visningslösningar för en rad olika industriella tillämpningar. MSC Technologies, med säte i Stutensee, Tyskland, representerar kända tillverkare av TFT-, touch- och passiva bildskärmar, och erbjuder kundspecifika bildskärmslösningar baserade på inbyggda teknologier. Inom sektorn för inbäddade tekniker, har MSC Technologies många års utveckling och produktionskompetens, som sträcker sig från COM Express, Qseven och SMARC 2.0 moduler, till kompletta system. Man erbjuder också trådlösa, lagrings- och belysningslösningar. Med sin konsultkompetens och sitt fullservice-erbjudande, säkerställer MSC Technologies en konkurrensfördel gentemot sina kunder med högkvalitativa lösningar och långsiktig tillgänglighet. MSC Technologies och Avnet Integrated Solutions betjänar kunder i hela EMEA-regionen. För mer information, se www.msc-technologies.eu

Om Avnet
Från idé till design och från prototyp till produktion, stöttar Avnet sina kunder under varje steg de tar i en produkts livscykel. En omfattande portfölj av design- och supply chain-tjänster gör Avnet till den självklara partnern som anger takten för tekniska förändringar. Avnet har under nästan hundra år hjälpt sina kunder och leverantörer runt om i världen att se de transformativa möjligheterna som tekniken innebär. Läs mer om Avnet på www.avnet.com

MVV Holding AB (publ), ett dotterbolag inom HDW koncernen, ansöker om konkurs som en konsekvens av Corona-viruset.

Styrelsen för MVV Holding AB har idag ansökt om att begära bolaget i konkurs. Styrelsen har efter noggrann analys konstaterat att det inte är möjligt att driva MVV Holding vidare som en konsekvens av effekterna från Coronakrisen.


Corfind intervjuar H&D Wireless VD Pär Bergsten

H&D Wireless AB, listat på Nasdaq First North Growth Market, VD Pär Bergsten intervjuas om läget efter 3 månaders självvald karantän för bolaget.


CARLSQUARE EQUITY RESEARCH INLEDER AKTIEANALYS AV H&D WIRELESS.

Carlsquare Equity Research inleder bevakning av H&D Wireless AB som är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan December 2017.


Beslut från disciplinnämnden vid Nasdaq Stockholm

Disciplinnämnden ålägger Hitech & Development Wireless Sweden Holding AB att till

Nasdaq Stockholm betala ett vite motsvarande åtta årsavgifter.


H&D Wireless tecknar nytt IP-licens och leverans-avtal för IoT-moduler med Avnet Integrated.

Nasdaq First North noterade H&D Wireless AB signerar en utökad licens för H&D Wireless RF-moduler HDG200/HDG205 och ett leveransavtal för den trådlösa modulen SPB432 med Avnet Integrated, en ledande global leverantör av teknik för utveckling och tillverkning, vilket är en affärsenhet inom Avnet Inc. (Nasdaq: AVT). Kontraktsvärdet är cirka 3 miljoner kronor.


Kommuniké från bolagsstämma i H&D Wireless

Ordinarie årsstämma för Hitech & Development Wireless Sweden Holding AB (publ) hölls i bolagets lokaler i dag den 8 maj 2020. Totalt var 51 137 684 röster av 106 763 659 (47,90%) närvarande.


Nya ledamöter föreslagna till styrelsen

Huvudägaren i H&D Wireless föreslår Christer Färegård och Per Melin som nya ledamöter i styrelsen för H&D Wireless Sweden Holding AB (publ) i samband med årsstämman 2020 den 8 maj.


Årsredovisning 2019

Bolagets Årsredovisning för 2019 nu redo.


Delårsrapport kvartal 1 2020

H&D Wireless gick i mars in i regeringens hjälppaket med korttidspermitteringar och uppskjuten skatt. Detta som ett resultat av att alla våra huvudkunder drabbats av Covid-19 och stängt fabrikerna. I april tvingades bolaget begära dotterbolaget MVV International i konkurs som har haft mycket konsulter hos de stora verkstadsbolagen. Produktmässigt så är nu de viktigaste produkterna och tjänsterna godkända i utvärderingarna hos ledande verkstadsbolag. Eftersom GEPS, Griffin IoT och Casat nu är tekniskt godkända och nyttan påvisad hos slutkund så justerar bolaget om strategin och går mot att samarbeta med större partners för att accelerera processen och även med ambitionen att kunna skala upp genom industriella investeringar från tredje part.


MVV International AB, ett bolag inom HDW koncernen, ansöker om konkurs som konsekvens av Corona-viruset.

Styrelsen för MVV International AB har idag måndag den 20 april fattat beslut om att ansöka om konkurs. Styrelsen har efter noggrann analys konstaterat att det inte är möjligt att driva bolaget vidare som en konsekvens av effekterna från Coronakrisen.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted