G&W Småbolagsfrukost tisdag 28 maj

G&W Småbolagsfrukost är ett samarbete mellan G&W Fondkommission och Financial Hearings. Bolagen presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av journalist Johan Widmark. Det är ett perfekt tillfälle för investerare, media och analytiker att träffa bolagen och det finns även möjlighet att arrangera kortare enskilda möten med bolagen under dagen.


Var: Helio GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm
När: Tisdag 28 maj kl. 08:00

Program:
08.00 Frukost
08.15 ahaWorld -Genomför just nu emission att finansiera förvärv som tar bolaget till lönsamhet
08.45 Inzile - Pågående IPO-emission inom Clean Tech, inför notering på Nasdaq First North
09.15 Lumito - Pågående emission inför marknadslansering av färdigutvecklad produkt under H1 2020
09.45 Acosense - Pågående emission som är tänkt att finansiera Bolaget fram tills lönsamhet.

Anmäl dig till Helio GT30 här

Välkommen!

Sista chansen idag att teckna BeammWave AB inför IPO på Nasdaq First North

BeammWave är ett högteknologiskt bolag som utvecklar en ny typ av antenn- och radiolösning för att utnyttja de högsta frekvensbanden för 5G och efterföljande standarder. De högsta frekvensbanden inom 5G kallas för mmWave och möjliggör högre hastigheter och mycket korta fördröjningar. Dessutom ger tekniken tillgång till ny kapacitet för mobiloperatörer. Befintliga antenn- och radiolösningar för mmWave har idag brister som inte tillåter att den fulla potentialen av tekniken blir tillgänglig för en massmarknad.Inbjudan till G&W Småbolagsfrukost 26 januari

26 JANUARI 2022, 09:00-11:30 - HELIO GT30, GREV TUREGATAN 30, STOCKHOLM


Pågående teckningsperiod i TH1NG AB, inför notering

TH1NG har pågående teckningsperiod i spridningsemissionen inför planerad notering på Nasdaq First North Growth Market. Teckningsperioden löper till och med den 10 juni. Vid fulltecknad emission tillförs TH1NG cirka 35 MSEK före emissionskostnader. Erbjudandet omfattas av signerade teckningsåtaganden om cirka 17 MSEK, motsvarande cirka 48,5 procent av den totala emissionslikviden, från styrelse och ledning, befintliga aktieägare samt från ett konsortium av externa investerare.


Läkemedelsbolaget Elicera Therapeutics noteras, teckning 24 maj till 8 juni inför listning

Första handelsdag 11 juni på Nasdaq First North Growth Market förutsatt slutligt godkännande.


Lipum AB - 8 april sista teckningsdag avseende nyemission av units - inför ansökan om notering på Nasdaq First North Growth Market

I morgon, den 8 april, är sista teckningsdagen i noteringsaktuella Lipum AB, som har sitt säte i Umeå och grundades år 2010. Bolaget utvecklar ett biologiskt läkemedel för behandling av kroniska inflammatoriska sjukdomar. Till grund för utvecklingen ligger omfattande forskning vid enheten för pediatrik vid Umeå Universitet, bedriven av professor Olle Hernell, docent Susanne Lindquist och professor Lennart Lundberg.


I dag inleds teckningsperioden i dLabs nyemission inför planerad notering på Nasdaq First North Growth Market

I dag, den 8 mars 2021 inleds teckningsperioden i Dlaboratory Sweden AB:s nyemission inför planerad notering på Nasdaq First North Growth Market. Teckningsperioden löper till och med den 26 mars 2021. Vid fulltecknad emission tillförs dLab högst cirka 50 MSEK före emissionskostnader. Erbjudandet omfattas av teckningsåtaganden om cirka 35,5 MSEK, motsvarande cirka 71 procent av den totala emissionslikviden, från styrelse, ledning, befintliga aktieägare och externa investerare.G&W DIGITAL SMÅBOLAGSFRUKOST 20 januari 2021 "Nya bolag på väg till börsen"

Onsdagen den 20 januari går G&W Fondkommissions småbolagsfrukost - "Nya bolag på väg till börsen" - av stapeln.


G&W DIGITAL SMÅBOLAGSFRUKOST 20 januari 2021 "Nya bolag på väg till börsen"

Nya spännande bolag kommer att delta och du kan följa presentationerna digitalt. Johan Widmark är moderator.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted