G&W Fondkommission - Ny analys av SpectraCure

G&W Fondkommission har anlitat Analyst Group för att genomföra en analys av SpectraCure AB, vilken nu offentliggjorts på G&Ws hemsida, www.gwkapital.se.

G&W har nyligen bistått SpectraCure med finansiell rådgivning i samband med den riktade emission som genomförts. Totalt uppgick emissionsbeloppet till ca 7,5 Mkr. SpectraCure är därmed finansierat för att kunna inleda slutförhandlingar avseende avtal med berörda kliniker i Kanada och USA, inför start av kliniska studier i fas-I med därefter följande fas-II studier.

Analysen i sin helhet finns bifogad.

Om G&W Fondkommission 
G&W Fondkommission är en registrerad firma till G&W Kapitalförvaltning AB, ett auktoriserat och oberoende värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. G&W bedriver verksamhet inom Kapitalförvaltning och Corporate Finance. G&W Corporate Finance erbjuder kvalificerad rådgivning kring frågor rörande bl.a. kapitalanskaffning, emissioner, notering, strukturaffärer och kommunikation till mindre och medelstora företag, såväl etablerade bolag som företag i tidiga skeden. G&W Kapitalförvaltning erbjuder diskretionär och rådgivande förvaltning med personlig service till utvalda kundsegment. Mer information om G&W Fondkommission, G&W Kapitalförvaltning, G&W Corporate Finance, se www.gwkapital.se.


Om G&W Fondkommission

Webbplats
www.gwkapital.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från G&W Fondkommission via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat