GoldBlue tar över spelverksamhet med stor kundbas om 20.000 spelare

GoldBlue AB (publ) (GoldBlue eller Bolaget) bekräftar idag att Bolaget har signerat ett avtal om att ta över en iGaming verksamhet mot den thaitalande marknaden.

Affären möjliggör en flerdubbling av omsättning och kundinsättningar mot denna marknad.

GoldBlue kommer migrera operatörens kundbas till sitt eget varumärke. Affären är endast baserat på intäktsdelning varav GoldBlue kommer behålla 40 procent av alla intäkter.

Volymen idag totalt för denna verksamhet är cirka 3,5 miljoner kronor i månatliga kundinsättningar och en genomsnittlig NGR på cirka 20 procent av denna summa.

GoldBlues tekniska avdelning kommer genomföra migrationen av kundbasen på cirka en vecka.

Om GoldBlue kan behålla omsättningen från dessa kunder innebär detta ett ytterligare steg mot att Bolaget snart kan nå ett positivt kassaflöde. Affären har en både kortsiktig och långsiktig positiv effekt på omsättning och resultat.

Andre Rodrigues VD för GoldBlue kommenterade "Jag är väldigt glad för att vi har fått till denna affär som är ett genombrott för denna specifika marknad. Affären skedde utan någon kontantersättning och bygger på vinstdelning. För att underlätta övergången har vi även tillgång till det operativa teamet som byggde upp denna kundbas. Intäkterna från denna affär gör att vi är ett steg närmare lönsamhet och vi ser denna typ av avtal som en accelerator för tillväxt på våra nya marknader."

För mer information vänligen kontakta:

Jihua Liu, IR ansvarig
Email: [email protected] 
Tel: +46 (0)8 559 25 266 

Denna information är sådan information som GoldBlue AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 juni 2019  kl. 08:48 CET.

Kort om GoldBlue
GoldBlue AB (publ) är ett svenskt noterat investeringsbolag inom iGaming, med fokus på tillväxtmarknader i Asien.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson tillförordnad VD [email protected]