Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Coegin Pharma bjuder in till webbinarium i samband med den aktuella företrädesemissionen

Den 23 januari 2023, klockan 15:00 bjuder Coegin Pharma AB in till webbinarium i samband med den aktuella företrädesemissionen. Verkställande direktör Tore Duvold presenterar Coegin Pharma och svarar på frågor.

Webbinariumet är öppet för alla och kräver inte att man har Zoom installerat. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt. Evenemanget spelas in och kommer att publiceras på Coegin Pharmas hemsida och YouTube-kanal efteråt.

För att delta i webbinariumet, följ länk nedan: 
https://zoom.us/j/98231898470

Om du inte har Zoom, så klickar du på knappen "Launch meeting". Under knappen kan du sedan klicka på länken "Join from your browser".

För mer information, vänligen kontakta:
Tore Duvold, VD
E-post: [email protected]
Telefon: +45 61 90 50 66

Besök också bolagets webbsida för mer information på www.coeginpharma.com.

Om Coegin Pharma AB
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag som genom sin hub & spoke affärs- och portföljmodell vidareutvecklar och värdeförädlar koncernens projektportfölj genom separata portföljbolag. Detta skapar förutsättningar att driva projekten med lägre kostnader, ökat fokus och ger en mer effektiv exitprocess. Gemensamt för projekten är bland annat att de ska ha en betydande kommersiell potential, ett klart definierat medicinskt behov och potential för en tidig exit. Strategin är att skapa värde genom att utveckla lovande läkemedelskandidater, typiskt fram till klinisk "proof of concept" och därefter åstadkomma exitavtal i form av exempelvis partnerskap, försäljning eller särnotering av dotterbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted