REG

Bolagsverket har lämnat tillstånd att verkställa fusionsplanen mellan Coegin Pharma och Follicum samt offentliggörande av preliminär tidsplan avseende fusionen med Follicum

Bolagsverket har lämnat tillstånd till Coegin Pharma AB ("Coegin Pharma") att verkställa fusionsplanen avseende fusionen mellan Coegin Pharma och Follicum AB ("Follicum").

Bolagsverket beräknas registrera fusionen måndagen den 7 februari 2022. I samband med registreringen av fusionen kommer Follicum att upplösas och samtliga dess tillgångar och skulder att övergå till Coegin Pharma.

I samband med att Bolagsverket registrerar fusionen kommer de aktieägare som är upptagna i Follicums aktiebok att erhålla fusionsvederlag. För varje aktie i Follicum erhålls en (1) aktie i Coegin Pharma. Follicums aktieägare erhåller aktier i Coegin Pharma den 9-11 februari 2022. Handel i Coegin Pharmas aktie sker som vanligt och kommer inte att påverkas av fusionsprocessen.

Se även preliminär tidsplan nedan som kan komma att ändras beroende på exempelvis Bolagsverkets handläggningstider.

Preliminär tidsplan

3 februari 2022

Sista dag för handel i Follicums aktie på Spotlight Stock Market.

7 februari 2022

Bolagsverket registrerar fusionen och Follicum upplöses.

9-11 februari 2022

Follicums aktieägare erhåller aktier i Coegin Pharma, dvs. fusionsvederlaget och upptagande till handel av de nyemitterade aktierna i Coegin Pharma på NGM Nordic SME.

För mer information, vänligen kontakta:
Tore Duvold, VD
E-post: [email protected]
Telefon: +45 61 90 50 66

Besök också bolagets websida för mer information på www.coeginpharma.com.
Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Coegin Pharma AB
Coegin Pharma är ett bioteknikföretag, som fokuserar på utveckling av små molekylbaserade läkemedelskandidater för behandling av cancer. Den terapeutiska plattformen är baserad på selektiv hämning av nyckelenzymet cPLA2α, som spelar en central roll vid inflammationer och okontrollerad celltillväxt. Enzymet har såväl prekliniskt som kliniskt erhållit en grundlig validering och är ett relevant terapeutiskt mål för en rad cancer- och inflammationssjukdomar. Bolaget driver utvecklingen från identifiering av lovande läkemedelskandidater till fas IIa, eller till så kallat "proof of concept", för att därefter utlicensiera läkemedelskandidaterna till större internationella aktörer.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson tillförordnad VD [email protected]