REG

Kommuniké från årsstämma i Free2Move Holding AB (publ) den 28 april 2022

Free2Move Holding AB (publ) höll under torsdagen den 28 april 2022 årsstämma för verksamhetsåret 2021 varvid följande huvudsakliga beslut fattades.

Fastställande av balans- och resultaträkning
Årsstämman fastställde balans- och resultaträkningarna för bolaget och koncernen för verksamhets-året 2021. 

Beslut om dispositioner
Vid årsstämman fastställdes att bolagets resultat balanseras i ny räkning.

Styrelse
Årsstämman beslutade att styrelsen ska bestå av fem (5) ordinarie styrelseledamöter. Årsstämman omvalde styrelseledamöterna Didrik Hamilton, Leif Syrstad, Peter Öberg, Sture Persson och Henrik Sund. Didrik Hamilton omvaldes till styrelsens ordförande.

Arvode till styrelse och revisorer
Årsstämman fastställde att styrelsearvode ska utgå med 120 000 kr till styrelsens ordförande och 75 000 kr till var och en av de bolagsstämmovalda styrelseledamöterna. Styrelseledamot som har arbets- eller uppdragsavtal med bolaget uppbär inget arvode. Arvode till revisorn utgår enligt godkänd räkning.

Revisor
Årsstämman valde Mazars AB till bolagets revisor till och med årsstämman 2023. Det noterades att Samuel Bjälkemo utsetts som huvudansvarig revisor.

Beslut om bemyndigande
Årsstämman beslutade att bemyndiga styrelsen att under tiden intill nästa årsstämma, med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, vid ett eller flera tillfällen, besluta om nyemission av aktier och/eller emission av teckningsoptioner och/eller konvertibla skuldebrev berättigande till nyteckning av aktier. Betalning ska kunna ske kontant, genom apport, genom kvittning eller i annat fall förenas med villkor.

                                                                   _____________

Stockholm den 28 april 2022
Free2Move Holding AB (publ)
Styrelsen

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta

Leif Syrstad,
VD Free2Move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: [email protected]

Om Free2Move
Free2Move är en digital förvaltare som erbjuder fastighetsägare mjukvaruplattformen 2Connect för ett förbättrat driftnetto. Bolaget garanterar kunden en betydande förbättring av lönsamheten genom optimerad fastighetsdrift och förnybar energi. Det möjliggörs genom att mäta och styra människa och teknik med den senaste uppkopplade tekniken.


Om Free2Move

Prenumerera

Få löpande information från Free2Move via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn F2M ISIN-kod SE0011414283 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Leif Syrstad CEO, Free2Move Holding AB [email protected] +46 708 660 703