Free2Move inleder samarbete med Svenska Mässan

-Hjälper Svenska Mässan att koppla upp köken-

Nordic SME-listade Free2Move Holding - som utvecklar, installerar och driftar den egenutvecklade mjukvaruplattform 2Connect för miljö och resurseffektiva fastigheter och lokaler - Inleder samarbete med Svenska Mässan i Göteborg 

Samarbetet innebär att Free2Move tillsammans med Svenska Mässan kopplar upp, mäter och visualiserar energiåtgången i storkök för att på så sätt bidra till en hållbar miljö. Med smart teknologi och via plattformen 2Connect är målet att de visuella verktygen ska hjälpa till att skapa en god arbetsmiljö samtidigt som man uppnår bättre miljömässiga resultat i köket. Samarbetet påbörjas i slutet av augusti och inleds med ett kök (pilot) för att utvärderas och därefter införas i större skala.

Mer om Svenska Mässan

Varje år väljer cirka 2 miljoner människor från hela världen att komma till Svenska Mässan och Gothia Towers för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer. Här hittar du allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak.

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta

Leif Syrstad,
VD Free2Move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: [email protected]

Om Free2Move

Free2Move är en digital förvaltare som erbjuder fastighetsägare mjukvaruplattformen 2Connect för ett förbättrat driftnetto. Bolaget garanterar kunden en betydande förbättring av lönsamheten genom optimerad fastighetsdrift och förnybar energi. Det möjliggörs genom att mäta och styra människa och teknik med den senaste uppkopplade tekniken.


Om Free2Move

Prenumerera

Få löpande information från Free2Move via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn F2M ISIN-kod SE0011414283 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Leif Syrstad CEO, Free2Move Holding AB [email protected] +46 708 660 703