Verksamhet

Free2move levererar Industrial Internet of Things (IIoT)-teknik genom sensornätverk som inte enbart samlar och analyserar information trådlöst från enheter knutna till nätverket utan också kontrollerar och reglerar de olika enheterna. Genom att enkelt tillgängliggöra information i realtid, hjälper tekniken kundföretag att effektivisera sin verksamhet, förbättra servicenivån på sin erbjudna tjänst med samtidig bibehållen kontroll över sin omgivning och sina värdeskapande tillgångar. 

I grunden finns en omfattande egenutvecklad skalbar och flexibel IIoT-plattform, 2Connect™, som har integrerade molnapplikationer och intelligenta sensornätverk med fokus på användarvänlighet enligt devisen "IIoT made simple".

Free2move, som grundades år 2000, är ett noterat bolag vars aktier handlas på NGM Nordic MTF. Huvudkontoret finns i Stockholm med ett dotterbolag i Kuala Lumpur, Malaysia. 

Bolagets produkter och lösningar levereras huvudsakligen till Europa och Sydostasien. 

Bolagsordning


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted