Olof Heyman ny styrelseledamot i Ferroamp

Olof Heyman valdes in i Ferroamp Elektronik AB styrelse vid Årsstämman.

Olof Heyman har bred erfarenhet av energibranschen och kraftelektronik genom sina tidigare anställningar. Han är född 1958, svensk medborgare och civilingenjör i kemiteknik från Chalmers Tekniska Högskola. Olof har tillbringat merparten av sin yrkeskarriär inom ABB-koncernen, där han bl a varit Teknikchef, Sälj- och Marknadsföringschef och global chef för HVDC-verksamheten och haft andra ledande roller. Olof var Ferroamps styrelseordförande under 2016 samt VD under 2017 och fram till september 2019.

"Vi välkomnar Olof tillbaka till Ferroamp! Olofs industriella och internationella bakgrund, kompetens och driv speglar mycket väl Ferroamps behov nu när vi tar bolaget till nästa nivå. Dessutom kommer Olof genom sin erfarenhet från olika roller i Ferroamp att starkt bidra till fortsatt stabilitet och kontinuitet.", säger Ylwa Karlgren, styrelseordförande i Ferroamp.

"Ferroamp är ett fantastiskt bolag med en jättepotential. Jag ser verkligen fram emot att få jobba vidare med Ferroamp via styrelsearbetet", säger Olof Heyman.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD Ferroamp Elektronik AB, telefon +46 76 535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Adviser (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01