Ferroamp utser Fredrik Breitung till ny CFO

Ferroamp AB (publ) utser Fredrik Breitung som interim CFO.

Kerstin Wähl som varit CFO på Ferroamp sedan september 2019 har nyligen beslutat lämna företaget för andra uppgifter utanför företaget.

- Under de tre år som Kerstin varit CFO har Ferroamp utvecklats mycket starkt och Kerstin har haft en central roll i den resan. Jag vill tacka Kerstin för hennes insatser och önskar henne lycka till framåt, säger Krister Werner, vd på Ferroamp.

- Jag har haft en spännande resa med Ferroamp men jag känner att veckopendlingen från Ludvika i dagsläget inte är en bra lösning. Ferroamp är ett fantastiskt bolag och det har varit jättekul att få vara med på resan från ett nyblivet börsbolag med egen tillverkning och spritt ägande, till ett stabilt företag med outsourcad tillverkning och en stark ägarbild. Dock känns det nu naturligt att lämna när bolaget går vidare in i nästa tillväxtfas. Jag önskar hela teamet all lycka på den fortsatta resan, säger Kerstin Wähl.

- Jag vill samtidigt välkomna Fredrik Breitung i rollen som interim CFO. Fredrik har lång erfarenhet som CFO från bland annat PostNord/Strålfors, Svenska Spel samt Wasabröd/Barilla. Jag ser fram emot att fortsätta Ferroamps utvecklingsresa med Fredrik som CFO, avslutar Krister.

Samtidigt som Fredrik tillträder påbörjas arbetet med en långsiktig lösning på CFO positionen.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp
Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom greentech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01