Ferroamp stärker sin kundservice genom samarbete med H1 Communication

För att säkerställa fortsatt god service till kunder och installatörer under Ferroamps planerade tillväxt har H1 Communication fått förtroende att hantera Ferroamps first line support.

Ferroamp rustar för tillväxt och internationell expansion. För att säkerställa kapacitet att ge ett ökande antal kunder god service och kvalitativ teknisk support har Ferroamp etablerat ett samarbete med rutinerade H1 Communication.

- Vi är nu i en intensiv process av industrialisering och internationalisering. Vår expansion har bara börjat och vi är måna om att kunna ge våra kunder och installatörer bästa möjliga service när vi växer. H1 är en etablerad aktör inom energi och e-mobility och vi känner oss därför trygga med att de har den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna ge rätt support och en bra kundupplevelse, säger Charlotte Eisner, Chief Commercial Officer på Ferroamp.

Ferroamps system, med EnergyHub som nav, är ett framtidssäkert sätt att integrera solel, energilagring och elbilsladdning. Den omtalade energiomställningen i samhället kräver nya sätt att tänka och med Ferroamps teknologi finns goda möjligheter att lösa viktiga utmaningar kring optimering och effektivisering av effekt och energi.

- Att få möjligheten att jobba med Ferroamp, som med innovativa produkter verkligen gör skillnad både i marknaden och för vår miljö, är otroligt inspirerande. Vi på H1 har lång erfarenhet av att jobba med support med högt tekniskt innehåll. Vi vet att verka för en god kundupplevelse, effektivitet och tillgänglighet och vi ser mycket fram emot att få bidra under Ferroamps tillväxtresa, säger Mona Rydén COO på H1.

För ytterligare information, kontakta:
Charlotte Eisner, Chief Commercial Officer Ferroamp Elektronik AB, +46 (0)70-612 06 60
charlotte.eisner@ferroamp.se

Peter Hasselskog Bredesen, Nordic Sales Manager H1 Communication AB, +46 (0)73-180 39 14
[email protected]

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som gör det möjligt att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Om H1 Communication

H1 Communication är ett nordiskt BPO-företag med europeiska samarbetspartners som erbjuder outsourcing av kundservice, teknisk support, PKI-tjänster och svarsservice. H1 ger dina kunder ledande kundupplevelser genom fokus på kvalitet, informationssäkerhet och medarbetarvarumärket (HAPPY-filosofin). Som Nordens största delägarledda branschaktör bygger H1 kundnära samarbeten med stort engagemang och kontinuitet i alla lägen. H1 är ISO 9001/14001/27001 certifierad och med enheter runt om i Norden erbjuds alla tjänster på samtliga nordiska språk, dygnet runt, året om.


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01