Ferroamp stärker marknadsorganisationen

För att möta en snabbt växande efterfrågan på Ferroamps systemlösningar i Sverige och utomlands har bolaget under våren omorganiserat sälj- och marknadsorganisationen. Tillgängligheten mot kund har breddats genom rekryteringar av nya medarbetare som ökar Ferroamps säljstyrka. Samtidigt har bolagets ledningsgrupp förstärkts med Mattias Stragne, Head of Sales, Sweden, och Robert Gelmanovski, Chief Marketing & Communications Officer.

Mattias Stragne är sedan februari 2022 Head of Sales, Sweden. Mattias är högskoleingenjör i Elektroteknik vid KTH, Stockholm. Han har lång och internationell erfarenhet från olika positioner, främst på Ericsson AB där han har innehaft befattningar med affärs- och personalansvar.

Robert Gelmanovski tillträder rollen som Chief Marketing & Communications Officer den 2 maj 2022. Han har bland annat en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg och journalistexamen från Stockholms universitet. Robert har mer än 25 års erfarenhet från varumärkes- och anseendeutveckling i Sverige och internationellt, inom såväl B2C som B2B, för flera av Europas mest kända varumärken. Robert kommer senast från rollen som Sverigechef och Chief Marketing & Communications Officer på C-Medical Group AS.

” Förstärkningen av vår sälj- och marknadsorganisation ligger helt i linje med den plan vi har för att utveckla Ferroamps varumärke och position på marknaden i det expansiva skede bolaget befinner sig i. Vi ser en stark efterfrågan i marknaden och svarar nu med att förstärka vår kompetens ytterligare”, säger Krister Werner, vd på Ferroamp.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom greentech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01