Ferroamp flyttar till nya större lokaler i Umami Park

Ferroamp har tecknat ett avtal om nya kontorslokaler med Wallenstam. I april nästa år flyttas huvudkontor och lab till Umami Park i Sundbyberg, ett av Stockholmsregionens nya dynamiska områden.

Ferroamp är inne i en expansiv fas och ser en kraftigt ökande efterfrågan på sina produkter och tjänster i takt med att den gröna omställningen accelererar och ett nytt energilandskap växer fram. Fastigheter kan med hjälp av Ferroamps produkter och tjänster bli en stark kraft i den gröna omställningen.

- Vi växer och behöver nya större lokaler anpassade för vår verksamhet och i ett attraktivt läge. Det känns fantastiskt bra att vi har tecknat avtal om de nya lokalerna i Umami Park. Wallenstam har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor och en aktiv agenda för gröna fastigheter, vilket rimmar väl med vår verksamhet och ambition som greentechbolag, säger Krister Werner, Vd på Ferroamp.

Tillsammans med Wallenstam som samarbetspartner, ägare och en av Ferroamps tidigaste kunder specialanpassas nu de 1 750 kvadratmeter stor kontorsytorna för Ferroamps verksamhet och ska vara redo för inflyttning i april 2023.

- Vi är väldigt glada över att Ferroamp väljer att flytta sitt huvudkontor och lab till Umami Parks kontorslokaler. En etablering som visar på både områdets attraktionskraft och utveckling. Det känns också extra kul då vi är delägare i Ferroamp att vi nu får dem som hyresgäst i ett av våra större stadsutvecklingsprojekt, säger Mathias Aronsson vice vd för Wallenstam och regionchef för Stockholm/Uppsala.

- Att kunna samla alla våra medarbetare i nya fina lokaler med rum att växa, hos en fastighetsägare och samarbetspartner i framkant av den gröna omställningen, känns väldigt positivt och är ytterligare en milstolpe på vår resa, säger Krister Werner, vd på Ferroamp.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp
Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom greentech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01