Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

FastOut tecknar partneravtal med SpiderAds

FastOut går in i ett partnersamarbete med SpiderAds, som erbjuder automatisk annonshantering. 

Med en automatisk och enkel annonshantering skapar FastOut nya möjligheter för sina kunder. Det innebär att videoplattformen nu får ytterligare funktioner och förbättringar för digitala annonskampanjer.

Partneravtalet med SpiderAds är pusselbiten som skapar en sömlös tjänst från skapandet av video i plattformen till automatisk publicering i valda mediekanaler och målgrupper. 

"Vi når en ny dimension av enkelhet i och med partnerskapet med SpiderAds. Tjänsten är en perfekt förlängning av vår videoplattform", säger Håkan Lindgren, VD för FastOut. 

"FastOut har en unik videoplattform som vi kompletterar. Vi ser också möjligheten att på sikt kunna erbjuda delar av plattformen till våra egna partners inom retailkedjor, bilindustrin, fastighetsindustrin och PR- /HR-industrin", säger Andreas Wallenberg, medgrundare till SpiderAds."

Avtalet med SpiderAds baseras på en intäktsdelning mellan parterna. Integrationsarbetet som förväntas pågå i två veckor startar under november månad.

För mer information, vänligen kontakta:

[email protected]

FastOut Int. AB
Enebybergsvägen 8

182 36 DANDERYD
http://www.fastout.com/
[email protected]

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted