Minskning av Eniros aktiekapital genomförs

Eniro AB (publ) ("Bolaget") ansökte i maj 2019 hos Bolagsverket om tillstånd att minska Bolagets aktiekapital för avsättning till fritt eget kapital, i enlighet med tidigare offentliggjort beslut fattat på årsstämman den 9 maj 2019. Bolaget har idag fått tillstånd från Bolagsverket att genomföra minskningen av Bolagets aktiekapital.

Aktiekapitalet minskas med 587 898 596,06 kronor utan indragning av aktier. Efter minskningen av aktiekapitalet, enligt ovan, kommer Bolagets aktiekapital att uppgå till 53 465 749,60 kronor fördelat på sammanlagt 66 832 187 antal aktier, envar med ett kvotvärde om 0,80 kronor. Minskningen påverkar inte antalet aktier i Bolaget.

För ytterligare information kontakta:

Anne Langbraaten, CFO, tel: 08-553 310 00

Eniro är ett Digitalt marknadsförings- och Online sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetssäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. Varje vecka har Eniro Groups digitala tjänster cirka 6 miljoner unika besökare. Eniro Group har omkring 1 100 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.com.

This press release is available in English at www.enirogroup.com/en/press-releases. 


Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]